⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mactan önce sucuk ekmek yemeyen kisi gsli degildir ve maci izlememelidir

gsnin galibiyeti icin mactan önce bol bol sucuk yiyin

IMG-0323.jpg

Agresif tribun beklemiyorum

Gol.geciktikce mod dusecektir umarim 50 dakikada falan isik show yapmayiz

Sivasa karşı bile 6. golden sonra deli gibi pres yapan takım bu sefer skoru alıp durmayacaktır

Vip bolumler için o rakamlarin olması çok normal hatta oraya gelenler genelde götü büyükler olduğu için dolar üzerinden vermeliydi kulup

Galibiyet şart olsa da İsmail Kartal hücum futbolu oynatmayacaktır. Bütün fizikli oyuncuları sahaya atar oyunu daraltır geçişlerden skor bulmaya çalışır.

Livakoviç
Osayi - Çağlar - Osterwolde - Ferdi
Djiku - Fred
Cengiz - MHY/Szymanski - Tadiç
Batshuayi

Icardi
Barış - Mertens - Ziyech
Demirbay - Torreira
Köhn - Sanchez - Nelsson - Kaan
Muslera
Fiziksel üstünlük kurabilirler bu arada oyunu daraltırlarsa.
Abi o kadroda Ferdi, Fred, Cengiz, Szymanski fizikli değiller ki. Osayi de Barış'ı tutacak kadar hız/fizik kalibresinde değil.

Vip bolumler için o rakamlarin olması çok normal hatta oraya gelenler genelde götü büyükler olduğu için dolar üzerinden vermeliydi kulup
Vipde hayatımda ilk defa bu sene maç izledim. 1 sira arkamda direk baskanlar falan vardı. Alanya maçına gitmiştim kardeşimin çalıştığı şirket büyükeksinin. Tff icin ayrilan yere bilet vermişlerdi. İnanılmaz bişey yani bugüne kadar maç izlememisim hissiyatı oluşmuştu. Tek kötü yanı saygıdan küfür edemiyorsun. Herifin teki sigara içti diye dışarı çıkarmışlardı. Katı kurallar vardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt