⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun bey yine eksik kaldın, erden bey olmasa bir hiçsin biliyorsundur umarım. aziz yıldırım bu dursunu ezim ezim ezer benden demesi. ali koçta o kapasite olmadığı için sorun yok

ilk maçta göstere göstere ceza sahası içinde icardiye yumruk atan adama kırmızı ve penaltı vermeyen adamı bu maça atadılar hem de daha 2 hafta önce golümüzü vermemesine rağmen.
bizim beceriksiz yönetim de utanmadan biz galatasarayı çok seviyoruz herşey galatasaray için diyerek 2 hafta sonra oy isteyecek ve tekrar seçilecek.
suç bu tff de değil bizim haklarımızı korumaktan aciz yönetimde.

Hakem işi resmen skandal aslında ama bakalım bunu dile getiren kimse olacak mı yönetimden merak ediyorum. Bu adam geçen maçta net penaltıyı görmezden geldi, vardakiler belki de uyardı ben gördüm dedi, aynısı sivas maçında İcardinin penaltısında da yaşanmıştır eminim. Birde nizami golü iptal etti, bu adamın bizle bir sorunu olduğu çok açık ama sanırım fb üzülmesin diye bu maça atadılar.

biz bu sözde yönetime rağmen onları da geçerek şampiyon oluyoruz.bu kadar vasıfsız olunmaz taş olsa çatlardı bunlar kadar pasif olmazdı.

Neyse…… Fener’e bir,
Arda K’e iki.

Hatta at siseye, Ali K’a calkalattir; cikani da cikamayani da ziplat gitsin.

Alayini rencide edelim, rezilliklerini yuzlerine, gozlerine, agizlarinin ortasina vura vura basip gecelim.

he gucumuz var mi? Evet.

fark atarız diyenleri görünce bu hakemi atayarak önlem almışlar

Operasyon çekilecek net. Ama oyunlarını bozarız, fener ne yaparsa yapsın bir şampiyonluk daha izleyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt