⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hatay usulünü sevemedim bir türlü, zaten hatay usulü döner değil, arap shawarması

nerde eski yaprak dönerler

Arda denen hakem bozuntusunu atamaları ile bütün rehavet ortadan kalkmıştır herhalde. Maça çok ciddi hazırlanıp feneri parçalarız. Maalesef arda 5-6 olacak maçı 3-0’a bağlar.

konsantrasyon mutlak odak olmali.

acikcasi kgumruk mac performansini pek begenmedim.
maca giris tarzimiz, macin gidisati konsantrasyon dan yoksun, rehavet ve saha ici her anlam da kopukluklarin oldugu bir gidisatta > kapanisa dogru ilerlerken ,berkan imdada yetisti .

derbi de ilk anlardan son duduge kadar tam konsantrasyon ve istek olmali.
lami cimi yok . henuz bir sey bitmis degil. futbol da net bir resim olmadan , yaptik olduk denmemeli .

yuzduk yuzduk kuyruguna geldik denilen yerdeyiz renkdaslar.
hayirlisiyla su maci istedigimiz sonucla kazanip kupaya uzanalim .

konsantrasyon mutlak odak olmali.

acikcasi kgumruk mac performansini pek begenmedim.
maca giris tarzimiz, macin gidisati konsantrasyon dan yoksun, rehavet ve saha ici her anlam da kopukluklarin oldugu bir gidisatta > kapanisa dogru ilerlerken ,berkan imdada yetisti .

derbi de ilk anlardan son duduge kadar tam konsantrasyon ve istek olmali.
lami cimi yok . henuz bir sey bitmis degil. futbol da net bir resim olmadan , yaptik olduk denmemeli .

yuzduk yuzduk kuyruguna geldik denilen yerdeyiz renkdaslar.
hayirlisiyla su maci istedigimiz sonucla kazanip kupaya uzanalim .
Kesinlikle doğru lakin gümrük maçında sarı kart olayından doğru oyuncuların çoğu temasli oyundan kaçındı bence özellikle torreira dikkatimi çekmişti
Hakem tam pislik sürekli düdük çalan biri olsada bizim adımıza iki avantaj var fenerde İsmail ve irfan yok takımın en önemli kilit oyuncuları bana göre
Ayrıca onlar mecburen açık oynayacaklar bu da bizim için avantaj, doğru kadroyla çıkarsak şampiyonluğa ulasiriz

Hoca derbi canavari, takimdaki butun herkes cok motive ve buyuk mac oyunculari. Karsimizda takimla baglari kopmus cumle kuramayan marabanin teki ve seyinin keyfine top oynayan birkac serseri var. Kendi sahalarinda bile gotleri yemedi ortasahayi gecemediler.

basip sabahlara kadar dalga gececegiz

fark atarızlar 3-0lar 5-0 lar havada uçuşmuş. yav hakem atamasından bile belli bu maçta fark olmasını istemiyorlar. fener de öyle laylaylom maça çıkmayacak.
bizi yenmek için çıkacaklar şampiyonluk iddiası olmasaydı bile şampiyonluk kutlamalarında hevesimizi kursağımızda bırakmak için sahaya çıkacaklardı. ali koç'un seçim kozu olacak maçtır aynı zamanda. öyle bakıyorlar öyle baktıkları için çuval dolusu prim vermişlerdir.
gayet kontrollü oynamak lazım .
şok bir golle kesinlikle geri düşmemek lazım. onlar bize saldırmak zorunda yenmek zorunda. kapanıp kontra kovalamaktan bahsetmiyorum akıllı oynayıp saldırdıkları anda vurmaktan bahsediyorum.

fark olması için fenerin 10 kişi kalması ve bizim öne geçmemiz lazım. bu maç izzet-i nefis maçı. fenere vurursak tüm kirli laflarını ağzına tıkmış oluruz bizi yenerlerse dünyanın sonu değil ama bizi engellediler kumpas kurdular bakın nasıl yendik onları zırıltılarını çekeceğiz.

@Recep İçfındık ile and dağlarında dedesinden miras kalan kulübede, lama eti yahnisi yiyerek izlemeyi düşündüğümüz müsabaka.

tam da torku çikolata sattığım evin önündeki ant dağları manzaralı parkta oturuyordum.

20240516-124042.jpg

20240516-124123.jpg

tüm heybetiyle orada, 150km dağ silsilesinin ardında hemen arjantin mendoza var.

20240515-174513.jpg

inş yeneriz knk

bizim adımıza iki avantaj var fenerde İsmail ve irfan yok takımın en önemli kilit oyuncuları bana göre
Ayrıca onlar mecburen açık oynayacaklar bu da bizim için avantaj, doğru kadroyla çıkarsak şampiyonluğa ulasiriz
oncelikle - selamlar sevgili halim ,

mevcut avantajimiz dan bagimsiz durumu ele aldigimiz da,
klasik , dunya futbolunda bilinen bir denklem : derbi derbidir, sonucu 3 ihtimalli.

buna binanen son kgumruk maci gibi bir giris yapip ^ilk yarida yenen bir golle geriye dusmemiz - olasiliklar da en kotu ihtimaller baglaminda akillar da durmali.

dedigin olasiliklar uzerinden gidersek bile - maca avantajli giriyoruz,
derken , beklenmedik bir golle geriiye dusersek - rakibin kalan sureler de ful kapanacagi, hatta oyunu/ritim bulmamizi aksatacak bolca itiraz, faul, zaman gecirme derken, ne oldugunu anlamadan maci kapamamiz icten bile degil.

yillar yili bildigim denklemlerden bold olani ; derbi'lerin formda, iyi olanin kazandigi bir oyun olmadigi gercegi... istisnalar dan bagimsiz.

saha ici bireysel eksiklikler konusu ,

klasik,derbi salt kendine has atmosferi,motivesi vs derken
artik bu saatten sonra eksik , vssi pek bold etki etmez gibi .
diger bir deyisle - derbi de, son virajda;
mental , psikolojik ve fiziksel nuanslar kanimca oncelik olacak. <-bunlarla beraber->

saha ve seyirci avantaji , tecrubeli hoca, tecrubeli oyuncular agirlikli kadro, puan avantajinin verdigi moral, hedefe bir iki adim kalmanin verdigi motivasyon baglaminda bakildigin da -olmasi gereken : cikip tam konsantrasyonla maci istedigimiz sonucla bitirmeliyiz.

dedigin gibi , dogru kadro ile cikilmali . macin gidisatin da hoca pragmatikligini son macta oldugu gibi kullanip ^gerektigin de oyuna her anlamda mudahele etmeli, bu erken oyuncu degisikligi olur, plan degisikligi olur,taktik degisiklik olur fark etmez. dogru ,etkili, verimli dokunuslar elbette kritikler arasinda ihtimaller dahilinde .

efsane hocalarimizdan *feldkamp iki ayri donemin de bariz hissettigim bir derbi tarafimiz mevcut. bunu fatih terim playoff donemi de hissetmistim, ki, playoff donemlerinden bugune derbilerimize baktigimiz da ,net ustunlugumuz goruluyor,,,bu baglamda rakibin sahasinda kazanilan maclar ,puanlar tesaduf degil. <- denklemde kilit kelime -> mac boyu sakin kalma , kompakt kalma. ki, dikkat ederseniz, bu denkleme rakip halen yanit verebilmis degil. o yuzden psikolojik olarak saha disina ciktigimiz an ,ibre bizden cikiyor. aman dikkat.

dolayisiyla ,sakin kalip, kompakt kalip oyunumuzu oynayip istedigimiz skoru alip kupaya son adima gecelim.

hayirlisiyla gonlumuzden gectigi gibi olacak. inancim tam .

saygi ve selamlar .

@Murat Durmaz , @Aras Şimşek , @Hayri Cund

Arda Kardeşler mi. Berabere bağlamak için elinden geleni yapar puşt.

Ayrıca bizim yönetimin ne kadar ciddiye alınmadığını ortaya koyuyor bu atama.

Bari yaptığınız yalakalık GS'nin işine yarasa. Anca kendinize yarıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt