⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bro Nelson'un kafa göz yarıldı geçen maç. Adam stoper zaten ve form seviyesi 100/100. Sıfır antrenmanla bile maça çıkabilecek seviyede. Bırakın dinlensin.

Ben kazanacağımızi düşünüyorum fakat 3 atarız 5 atarız olayı saçmalık Okan buruk taraftar gibi batmayacaktır maça neticede fenere galibiyet lazım iken on alanda pres yapacağını düşünmüyorum hatta ilk golu bulana kadar topu fenerede bırakabilir bu maçı 2-0 2-1 filan kazaniriz

son mactaki press taktigimızi deneyıp riske gırmeye gerek yok normal oyun ile 2-0 alırız

konsantrasyon mutlak odak olmali.

acikcasi kgumruk mac performansini pek begenmedim.
maca giris tarzimiz, macin gidisati konsantrasyon dan yoksun, rehavet ve saha ici her anlam da kopukluklarin oldugu bir gidisatta > kapanisa dogru ilerlerken ,berkan imdada yetisti .

derbi de ilk anlardan son duduge kadar tam konsantrasyon ve istek olmali.
lami cimi yok . henuz bir sey bitmis degil. futbol da net bir resim olmadan , yaptik olduk denmemeli .

yuzduk yuzduk kuyruguna geldik denilen yerdeyiz renkdaslar.
hayirlisiyla su maci istedigimiz sonucla kazanip kupaya uzanalim .
Olimpiyat stadında oynamaya çalışan takim maalesef top oynayamıyor hem tribün etkisi yok hem rüzgar var o stad iğrenç bir stad futbolcu kendi sahasında rahat eder o maça bizim stadda olsa 5 6 olurdu adım gibi eminim

muslera
kaan davinson nelsson bardakci kohn
torreira demirbay berkan
mertens
baris​

insallah ismail de boyle defansif bir kadroyla cıkar da rahat bir beraberlik alırız.
İsmail korkudan djikuyu orta daha oynatıp çağlar denen kamyonu stoper oynarsın yeter icardi çağları alır götürür djiku orta sahada sertlikten başka işe yaramaz topu çıkaramazlar irfan da yokken fenerden bir cacık olmaz

İsmail korkudan djikuyu orta daha oynatıp çağlar denen kamyonu stoper oynarsın yeter icardi çağları alır götürür djiku orta sahada sertlikten başka işe yaramaz topu çıkaramazlar irfan da yokken fenerden bir cacık olmaz
oyle yapacak zaten baska alternatifi yok

İsmail kartal,Aykut kocaman tarzı fb nin içinden gelmiş teknik adamların en büyük korkusu gs ye yenilmek yani dünyanın sonu gibi birsey..

Ligin ilk yarısında içeride oynadıkları macta sezonun belki de en formsuz döneminde yakaladılar bizi sıfır riskle kaleye şut atmadan bitirdiler..

Super final son maçında Aykut kocaman kazandiginda sampiyon olacagi maçta son 4-5 dakikaya kadar risk almadı..Yeter ki yenilmeyeyim de Kadıköy serisi bitmesin diye dusundu herif..Dikkat edin Aykut geldikten sonra orada önce berabere kalmaya başladık sonra Ersun,erol bulut,ismail kartal derken maç kaybetmiyoruz neredeyse bunlara karşı.. Ödleri kopuyor..

O yüzden ismail kartal in şu an tek derdi yenilmeden buradan çıkmaktır.. Beraberliği ver maça çıkmaz

oyle yapacak zaten baska alternatifi yok
Var krunici oynatmak en azından topu cikarabilirler hemde stoper tandemini bozmamis olursun djiku sert stoper hızlıda korkudan kurnic hata yapar yanarım diye hem stoperi bozacak hemde orta sahayı verecek tam bir salak

Krunic okadar da beter bir oyuncu değil zamanında ısrarla oynatsa şimdi hazırdı djikudan iyi oynayacağı kesin

Kewell gelmesin ya. Oynadığı dönemde ne şampiyonluk ne fb galibiyeti alamadık. Üstüne bir de Crespo'nun attığı derbiye gelmişti yenildik.

harbi Arda kardeşleri atamışlar ya ... 1 haftadır herkes söyledi bile bile lades gibi atandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt