Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.140
- 13.979
- 2.828
Bro Nelson'un kafa göz yarıldı geçen maç. Adam stoper zaten ve form seviyesi 100/100. Sıfır antrenmanla bile maça çıkabilecek seviyede. Bırakın dinlensin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkmayın bu kadar yenilmeyen de yenilsek bile konyaya 5 atarız Konya takim değil relaxBu macta sampiyon olacagiz. Aksi sonucu dusunmek bile istemiyorum
Allah göstermesin yenilirsek sampiyonluk da gider. 0-1 bile yenilsek averaj fenere gececegi icin
O yuzden basip gececegiz
Altima siçiyorumKorkmayın bu kadar yenilmeyen de yenilsek bile konyaya 5 atarız Konya takim değil relax
Olimpiyat stadında oynamaya çalışan takim maalesef top oynayamıyor hem tribün etkisi yok hem rüzgar var o stad iğrenç bir stad futbolcu kendi sahasında rahat eder o maça bizim stadda olsa 5 6 olurdu adım gibi eminimkonsantrasyon mutlak odak olmali.
acikcasi kgumruk mac performansini pek begenmedim.
maca giris tarzimiz, macin gidisati konsantrasyon dan yoksun, rehavet ve saha ici her anlam da kopukluklarin oldugu bir gidisatta > kapanisa dogru ilerlerken ,berkan imdada yetisti .
derbi de ilk anlardan son duduge kadar tam konsantrasyon ve istek olmali.
lami cimi yok . henuz bir sey bitmis degil. futbol da net bir resim olmadan , yaptik olduk denmemeli .
yuzduk yuzduk kuyruguna geldik denilen yerdeyiz renkdaslar.
hayirlisiyla su maci istedigimiz sonucla kazanip kupaya uzanalim .
İsmail kartal olsa işte kadro böyle olurdumuslera
kaan davinson nelsson bardakci kohn
torreira demirbay berkan
mertens
baris
insallah ismail de boyle defansif bir kadroyla cıkar da rahat bir beraberlik alırız.İsmail kartal olsa işte kadro böyle olurdu
İsmail korkudan djikuyu orta daha oynatıp çağlar denen kamyonu stoper oynarsın yeter icardi çağları alır götürür djiku orta sahada sertlikten başka işe yaramaz topu çıkaramazlar irfan da yokken fenerden bir cacık olmazinsallah ismail de boyle defansif bir kadroyla cıkar da rahat bir beraberlik alırız.
oyle yapacak zaten baska alternatifi yokİsmail korkudan djikuyu orta daha oynatıp çağlar denen kamyonu stoper oynarsın yeter icardi çağları alır götürür djiku orta sahada sertlikten başka işe yaramaz topu çıkaramazlar irfan da yokken fenerden bir cacık olmaz
Var krunici oynatmak en azından topu cikarabilirler hemde stoper tandemini bozmamis olursun djiku sert stoper hızlıda korkudan kurnic hata yapar yanarım diye hem stoperi bozacak hemde orta sahayı verecek tam bir salakoyle yapacak zaten baska alternatifi yok
İtalyan Hikmetmilanın hocası ıyı mı fbye gelıyormus
bune ya hhahahahaahah