Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
hatay usulünü sevemedim bir türlü, zaten hatay usulü döner değil, arap shawarması
nerde eski yaprak dönerler
nerde eski yaprak dönerler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilet fiyatlariyla pek alakasi yok %90 kombine zatenBu bilet fiyatları ile agresif tribün beklemek, dolar 1tl olacak deyimiyle eştir.
Bütün yük hoca ve futbolcularda olacak
10 sene önce takım seçerlerdi. bugün parayıBilet fiyatlariyla pek alakasi yok %90 kombine zaten
Ama sampiyonluk macinda parayi mi sececekler takimlarini mi onu gorecegiz
Kesinlikle doğru lakin gümrük maçında sarı kart olayından doğru oyuncuların çoğu temasli oyundan kaçındı bence özellikle torreira dikkatimi çekmiştikonsantrasyon mutlak odak olmali.
acikcasi kgumruk mac performansini pek begenmedim.
maca giris tarzimiz, macin gidisati konsantrasyon dan yoksun, rehavet ve saha ici her anlam da kopukluklarin oldugu bir gidisatta > kapanisa dogru ilerlerken ,berkan imdada yetisti .
derbi de ilk anlardan son duduge kadar tam konsantrasyon ve istek olmali.
lami cimi yok . henuz bir sey bitmis degil. futbol da net bir resim olmadan , yaptik olduk denmemeli .
yuzduk yuzduk kuyruguna geldik denilen yerdeyiz renkdaslar.
hayirlisiyla su maci istedigimiz sonucla kazanip kupaya uzanalim .
@Recep İçfındık ile and dağlarında dedesinden miras kalan kulübede, lama eti yahnisi yiyerek izlemeyi düşündüğümüz müsabaka.
zabıta yok mutam da torku çikolata sattığım evin önündeki ant dağları manzaralı parkta oturuyordum.
![]()
![]()
tüm heybetiyle orada, 150km dağ silsilesinin ardında hemen arjantin mendoza var.
![]()
inş yeneriz knk
oncelikle - selamlar sevgili halim ,bizim adımıza iki avantaj var fenerde İsmail ve irfan yok takımın en önemli kilit oyuncuları bana göre
Ayrıca onlar mecburen açık oynayacaklar bu da bizim için avantaj, doğru kadroyla çıkarsak şampiyonluğa ulasiriz
yok zabıta, polis var onlara da carabineros diyorlar. onlar da bir şey demiyor. vergisiz kazancın dibine vuruyorumzabıta yok mu
mesir macunu fln satyok zabıta, polis var onlara da carabineros diyorlar. onlar da bir şey demiyor. vergisiz kazancın dibine vuruyorum