⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedense çok rahatım

Not:ne zaman rahat olsam puan kaybediyoruz

Arda kardeşler Emre malok kombosu olursa seyreyleyin cümbüşü. Şampiyonluk matematiksel olarak resmileşmemişken yabancı var neden gelmiyor. Tff napmaya çalışıyosun abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yapılan fark atarız algısı yabancı var olmaması emre malok söylentileri arda kardeşler iddaa oranları falan hiç hayra alamet değil. Çok dikkatli olmamız lazım.

Galatasaray farka hazırlanıyor söylemleri zaten ilk günden özellikle pompalandı
Bu kadar çirkeflik yaptıkları bir sezonda son ana kadar vazgeçmeyecekler zaten
Çok dikkatli olmamız lazım

Galatasaray farka hazırlanıyor söylemleri zaten ilk günden özellikle pompalandı
Bu kadar çirkeflik yaptıkları bir sezonda son ana kadar vazgeçmeyecekler zaten
Çok dikkatli olmamız lazım
Kesinlikle öyle düşünüyorum. Bu kadar hakem hatasıyla puan alıp bu kadar ağlanılan bi örnek daha görmedim. Sakin kalmamız lazım Okan Buruk reis e güveniyorum.

hadi ortaya sallayayım bir şey muhabbet olsun...

finibaaçi hükmen almak için sahayı karıştırıp taraftarı sahaya indirmeye çalışır mı ?

Var kesin yabancı mı

Önemi yüksek maçların hepsine yabancı VAR hakemi olacağı açıklanmıştıya. VAR yabancı değil diye de bir haber hiç görmedim açıkcası. Bu günün maçlarının VAR'ları açıklandı zaten şu an sadece.

Önemi yüksek maçların hepsine yabancı VAR hakemi olacağı açıklanmıştıya. VAR yabancı değil diye de bir haber hiç görmedim açıkcası. Bu günün maçlarının VAR'ları açıklandı zaten şu an sadece.
Öyle söylentiler vardı da yabancı olması laızm tabi normalde

Bazı durumlarda rahatlık iyidir avantaj sağlar mesela bu maça 3 puan farkla girsek o gerginlikle pas hataları ya da yanlış tercihler gibi birçok konuda hata yapabilirdik ama şu an o rahatlıkla kendi futbolumuzu oynayacağız.

Buraya gelirkende kazanarak gelmek çok önemli bir faktör özgüveni giderek yükseltir geçen hafta son dakikada kazanmak bile bu maça ciddi anlamda olumlu yansıyacaktır.

bu maça özel var hakemi erman avar hakemi ahmet çakar olacak

124214.webp

Eyvah!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt