Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Nedense çok rahatım
Not:ne zaman rahat olsam puan kaybediyoruz
Not:ne zaman rahat olsam puan kaybediyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var kesin yabancı mıVAR hakeminin yabancı olmama ihtimali yokken yazdığınız postlara ne demeli
Bu yapılan fark atarız algısı yabancı var olmaması emre malok söylentileri arda kardeşler iddaa oranları falan hiç hayra alamet değil. Çok dikkatli olmamız lazım.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle öyle düşünüyorum. Bu kadar hakem hatasıyla puan alıp bu kadar ağlanılan bi örnek daha görmedim. Sakin kalmamız lazım Okan Buruk reis e güveniyorum.Galatasaray farka hazırlanıyor söylemleri zaten ilk günden özellikle pompalandı
Bu kadar çirkeflik yaptıkları bir sezonda son ana kadar vazgeçmeyecekler zaten
Çok dikkatli olmamız lazım
Önemi yüksek maçların hepsine yabancı VAR hakemi olacağı açıklanmıştıya. VAR yabancı değil diye de bir haber hiç görmedim açıkcası. Bu günün maçlarının VAR'ları açıklandı zaten şu an sadece.Var kesin yabancı mı
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle söylentiler vardı da yabancı olması laızm tabi normaldeÖnemi yüksek maçların hepsine yabancı VAR hakemi olacağı açıklanmıştıya. VAR yabancı değil diye de bir haber hiç görmedim açıkcası. Bu günün maçlarının VAR'ları açıklandı zaten şu an sadece.
var. koşmak.Arkadaslar. Vadi Istanbul’dan stada yurumek disinda alternatif var mi?
Kimler onlar ?
Z ig kuşağı bunlar hep6 puan farkımız var ama bizim taraftar inanılmaz panik halinde kı paranoya boyutuna ulasanlar var puan farkı daha az olsa nolurdu kimbilir