⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Kaan Davinson Nelsson Kohn
Torreira Demirbay
Ziyech Mertens Barış
Icardi

bu arada
images
Dik :D Dimdik :D

Demirbay ile Berkan arasında çok ciddi kalite farkı var. Sadece Abdülkerim kesilmeli, daha önce kesilmesi gerekiyordu

Gec kaldi Sanchez'i almakta. Almis olsaydi bence o ikinci golu yemezdik. Top oralara gelmezdi gelse bile o vurusu yaptirmazdi Sanchez gerek diri olacagi icin gerekse de hamle stoper olmadigi icin. Abdul ve Nelsson fenotip olarak benzerler. Bazen sorunsuz is cikarsalarda bazen de boyle siritiyorlar ozellikle cepheden hizli oyunculari olupta guclu bir pivot foveti olan takimlara karsi.

Berkan vasat bir oyuncu. 2. alternatif ortasaha da. Bugun kismetliydi, caliskanligindan da suphem yok ancak ustune koyabilen bir caliskanlik degil bu, devamlilik diyelim. BAY'a bakiyorsun, caliskan.

ben fb nin yerinde olsaydım kayseri maçını yenmezdim şimdi haftaya onlara daha acı gelecek maç sonu şampiyonluk ilan edilmiş olacak.

Trabzon: 45.891 Cumartesi
Samsun: 43.103 Cumartesi
Ankaragücü: 41.222 Cumartesi
Besiktas: 50.429 Cumartesi
Kasimpasa: 44.158 Cuma
Alanya: 43.470 Cumartesi
Adana: 45.183 Cuma
Karagümrük: 38.587 Carsamba
Konya: 36.340 Pazar
Kayseri: 33.859 Pazartesi
Istanbulspor: 38.309 Persembe
Gaziantep: 36.058 Pazartesi

Basaksehir: 45.504 Cumartesi
Antalya: 41.737 Pazartesi
Rize: 42.718 Cuma
Hatay: 41.220 Sali
Pendik: 48.689 Pazar
Sivas: 48.892 Pazar

Bu macta 50.430 seyirci olursa Süper lig rekorunu kiracagiz bu sezon. 5 mac haric hep 40 bin üzeri seyirci gelmis.
Hafta arası ve Ramazan dönemi diye tahmin ediyorum.

Gec kaldi Sanchez'i almakta. Almis olsaydi bence o ikinci golu yemezdik. Top oralara gelmezdi gelse bile o vurusu yaptirmazdi Sanchez gerek diri olacagi icin gerekse de hamle stoper olmadigi icin. Abdul ve Nelsson fenotip olarak benzerler. Bazen sorunsuz is cikarsalarda bazen de boyle siritiyorlar ozellikle cepheden hizli oyunculari olupta guclu bir pivot foveti olan takimlara karsi.

Berkan vasat bir oyuncu. 2. alternatif ortasaha da. Bugun kismetliydi, caliskanligindan da suphem yok ancak ustune koyabilen bir caliskanlik degil bu, devamlilik diyelim. BAY'a bakiyorsun, caliskan.

Benim fikrim net, bu takımın stoper ikilisi ya davinson apo ya da davinson nelsson olmalı. Nelsson ve apo ile baskı kuramiyoruz, nelsson zaten hiç ama hiç ileri gitmiyor, bugün de maçın başında çok net ofsaytı bozdu. Davinson takım boyunu kısaltıyor, bunu apo da yapmaya çalışıyor ama fiziği yetersiz. Yani nellson apo aslında çok da uyumlu bir ikili değil

hocanın değiştirecegini sanmam 40 bin taraftar aponun nasıl kötü oynadıgını gördü ama hoca bence yine aynı kadroyu cıkaracak keşke şaşırtsa bizi

ifb nin tek amacı maçı gerip tribünleri tahrik ederek bir şekilde sıkıştırırlarsa kutlamalara gölge düşürmek olacak, erken gol önemli
Futbolcuların çok umrunda olduğunu sanmıyorum açıkçası. Belki birkaç yerli oyuncu bir şeyler ister ama onlar da bizim sahada kolay değil.

Oh be, Karagümrük macinda sari kart görmeden galip gelmek bu maci da acayip rahatlatti gözümde.

Hoplatiriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt