⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, 6 puan fark büyük bir avantaj keza rakip takımın mutlak 3 puana ihtiyacı olması bizim adımıza bir avantaj ancak ayağımızın yere basması çok elzem, mühim bir 90 dakika var ve futbol riskli bir oyun. En büyük rakibimizin Fenerbahçe'den önce rehavet olduğunu düşünüyorum, takım ve Okan hocaya bu noktada güveniyorum.

Evet, 6 puan fark büyük bir avantaj keza rakip takımın mutlak 3 puana ihtiyacı olması bizim adımıza bir avantaj ancak ayağımızın yere basması çok elzem, mühim bir 90 dakika var ve futbol riskli bir oyun. En büyük rakibimizin Fenerbahçe'den önce rehavet olduğunu düşünüyorum, takım ve Okan hocaya bu noktada güveniyorum.
Kesinlikle oyle. Cok buyuk avantajimiz var, fakat bu mac cikip gene sampiyon takimin biz oldugumuzu kanitlamamiz lazim. Oyun olarak ezelim, skor olarak kazanmamiz yeterli. Oyun olarak ezmek cok daha onemli

lig bitti şampiyon gs oldu. bence bunu her iki takımın oyuncuları da biliyor.

bu maçın önemi tamamen kendi içinde. lig yarışı ile çok da bir alakası yok yani.

fb'in kaybedeceği bir şeyi yok ve "bakın biz deplasmanda gs'ı yenecek takımız ama önümüzü kestiler" maçı oynayacak. yenmeye çalışacak. yüzlerine karşı gs'a şampiyonluk ilan ettirmeyip, bir mucizeyi de son haftaya taşımaya çalışacak.

gs ise ilk maçın ve sezon boyu yapılanların intikamı için bu maçı oynayacak.

biz sanırım full kadroyuz, fb'de ise irfancan, ismail yüksek ve becao yok. bakalım hafta sonuna kadar eksik listelerinde bir değişim olacak mı?

Screenshot_20240513_083617_Facebook.webp

Pazartesi tatil Almanya'da. Maç pazar gününde oynanacak diye bütün planlamalarımı öyle yaptım ben.

Maç cumartesi olursa ana avrat dümdüz giderim size kodumun TFF'si.

Siz nasıl rezil bir oluşumsunuz abi ya, hafta sonu oynanacak maçın günü aynı hafta içinde belirlenir mi şerefsizler.

Pazartesi tatil Almanya'da. Maç pazar gününde oynanacak diye bütün planlamalarımı öyle yaptım ben.

Maç cumartesi olursa ana avrat dümdüz giderim size kodumun TFF'si.

Siz nasıl rezil bir oluşumsunuz abi ya, hafta sonu oynanacak maçın günü aynı hafta içinde belirlenir mi şerefsizler.
Niye olm cumartesi sevinmek yasak mi sizin eyalette

Kağıt üzerinde en zayıf olduğumuz beklerde bizi zorlayacak oyuncuları yok o açıdan şanslıyız. Orta sahada demirbay-fred eşleşmesinde sıkıntı yaşayabiliriz onun haricinde bütün mevkilerde üstünüz. Abdülkerim formsuz onun yerine davinsonun oynaması şart. Geçen seneki gibi kolay bir galibiyet beklemiyorum tek farklı galibiyet/beraberlik arasında gider bence maç.

Açık konuşmak gerekirse bunlar maçın 19.05 de oynanmasini istemezler. Şahsi olarak düşünürsem de 18Mayis doğum günüm olmasi sebebiyle ve 19mayis ertesi iş olacağı için ben tercihimi 18 mayistan yana kullanırdım

Ali kocu iyice secilemeyecek duruma getirmek icin iyice itin gotune sokup yenmek lazim

Ağır favori olunan derbilerin patlama oranı % kaçtır?
Kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum lakin 4-5 atarızları, rahat yenerizleri bırakmamız lazım.

Sezonun en mühim ve zor maçı gözüyle bakarsak işimiz daha da kolaylaştırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt