Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Meşhur çanta bu hafta bize geliyor herhalde

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle oyle. Cok buyuk avantajimiz var, fakat bu mac cikip gene sampiyon takimin biz oldugumuzu kanitlamamiz lazim. Oyun olarak ezelim, skor olarak kazanmamiz yeterli. Oyun olarak ezmek cok daha onemliEvet, 6 puan fark büyük bir avantaj keza rakip takımın mutlak 3 puana ihtiyacı olması bizim adımıza bir avantaj ancak ayağımızın yere basması çok elzem, mühim bir 90 dakika var ve futbol riskli bir oyun. En büyük rakibimizin Fenerbahçe'den önce rehavet olduğunu düşünüyorum, takım ve Okan hocaya bu noktada güveniyorum.
Niye olm cumartesi sevinmek yasak mi sizin eyalettePazartesi tatil Almanya'da. Maç pazar gününde oynanacak diye bütün planlamalarımı öyle yaptım ben.
Maç cumartesi olursa ana avrat dümdüz giderim size kodumun TFF'si.
Siz nasıl rezil bir oluşumsunuz abi ya, hafta sonu oynanacak maçın günü aynı hafta içinde belirlenir mi şerefsizler.
Doktorum dün ölüyorduk nerdeydin ya mac vakti18yada19
Yok yav değil ama böyle plansız işlere uyuz oluyorum.Niye olm cumartesi sevinmek yasak mi sizin eyalette
typisch turkish diyorsun yani.Yok yav değil ama böyle plansız işlere uyuz oluyorum.
Tam Türk işi. Yumurta deliğe dayanacak illa.
Yılın en büyük nüktedanı.TebriklerMeşhur çanta bu hafta bize geliyor herhalde![]()
En iyisi cuma günü falan açıklasınlar ne zaman oynanacağını. Ali'nin keyfini bekliyorlar sanırımtypisch turkish diyorsun yani.