Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.560
- 11.533
- 1.473
Fenerbehçe'li futbolcular maçı kaybetmiş, Galatasaray'ı yemeliyiz diyorlar. Yeneceğiz diyemiyorlar. Hakem ile buraya getirenler 19.05 de götünü avuçlayarak dönecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde 93 puan toplamış bir takıma karşı ayaklar yere basmalı diye düşünüyorumSon maçlarda bayağı dökülüyorlardı ya da vasat oynuyorlardı ama dünkü maçta bayağı kendilerine gelmiş gibiler. Hücum organizasyonları derli toplu görünüyordu, rakipten bağımsız.
Bize karşı tabii bu kadar topa sahip olayım, hücum oynayayım kafasında çıkmayacaklar ama yine de dikkatli olmak lazım. Öyle fark atarız falan demek afaki oluyor, fark işi tamamen maçın gidişatına bağlı. Farkı geçtim yenmek için Karagümrük maçındaki dağınıklıkları yapmamamız lazım.
Puandan da öte, ilk 11'leri (İsmail ve İrfan yokken bile) bayağı iyi bir takımlar. Farklı dizilişlerde ve taktiklerde oynayabilen oyuncuları var. Adamları laf olsun diye övmek için söylemiyorum ama kadro yapıları hem tempoyu ayarlamaya, hem de klasik set hücumunun yanında geçiş oyunu ve kontra oynamaya da müsait.Ligde 93 puan toplamış bir takıma karşı ayaklar yere basmalı diye düşünüyorum
Ben de 1-0 veya 2-1 diyorumPuandan da öte, ilk 11'leri (İsmail ve İrfan yokken bile) bayağı iyi bir takımlar. Farklı dizilişlerde ve taktiklerde oynayabilen oyuncuları var. Adamları laf olsun diye övmek için söylemiyorum ama kadro yapıları hem tempoyu ayarlamaya, hem de klasik set hücumunun yanında geçiş oyunu ve kontra oynamaya da müsait.
Durdun durdun lig biterken adamları övesin mi geldi denilmesin de öyle çantada keklik bir takım olmadılar bu sene. İlk maçta kaleyi bulan şutları yoktu vs eyvallah, o kapasiteden değil mantaliteden kaynaklıydı. İsmail ilk maçta tırstı resmen, aman ilk golü yersem biterim diye korktu adam.
Biz muhtemelen tempoyu düşük tutmaya çalışacağız, yüksek tempo şu durumda bize yaramaz, geçiş oynarlarsa hele ekmeklerine yağ süreriz. Onlar tempoyu artırmaya çalışacaklar ama İsmail o kafasındaki korkuyu atabilecek bir adam değil, o yüzden onlar da kontrollü oynar. İlk yarısı özellikle çok kötü bir maç izleriz. İkinci yarıdan çok emin değilim. Maç 2 tarafa da gidebilir ama bizim hem oyuncu ve teknik kadro avantajımız hem de mental avantajımız çok büyük. Büyük bir hata yapmazsak 1-0 ya da 2-0 alırız.
Apo hiç iyi gözükmüyor Dzeko neyse de Batshuayi hareketli bir herif, Davinson ilk 11 e dönmeli diycem ama Okan hoca muhtemelen aynı ilk 11 i sürecek. Beraberlik bize yetse de kabul etmiyorum bu maçta, galibiyet serimiz devam etmeli ,Sivas maçındaki o coşkuyu istiyorum eze eze yenmeliyiz bu itleri ki sesleri kesilsin iyice.
Puandan da öte, ilk 11'leri (İsmail ve İrfan yokken bile) bayağı iyi bir takımlar. Farklı dizilişlerde ve taktiklerde oynayabilen oyuncuları var. Adamları laf olsun diye övmek için söylemiyorum ama kadro yapıları hem tempoyu ayarlamaya, hem de klasik set hücumunun yanında geçiş oyunu ve kontra oynamaya da müsait.
Durdun durdun lig biterken adamları övesin mi geldi denilmesin de öyle çantada keklik bir takım olmadılar bu sene. İlk maçta kaleyi bulan şutları yoktu vs eyvallah, o kapasiteden değil mantaliteden kaynaklıydı. İsmail ilk maçta tırstı resmen, aman ilk golü yersem biterim diye korktu adam.
Biz muhtemelen tempoyu düşük tutmaya çalışacağız, yüksek tempo şu durumda bize yaramaz, geçiş oynarlarsa hele ekmeklerine yağ süreriz. Onlar tempoyu artırmaya çalışacaklar ama İsmail o kafasındaki korkuyu atabilecek bir adam değil, o yüzden onlar da kontrollü oynar. İlk yarısı özellikle çok kötü bir maç izleriz. İkinci yarıdan çok emin değilim. Maç 2 tarafa da gidebilir ama bizim hem oyuncu ve teknik kadro avantajımız hem de mental avantajımız çok büyük. Büyük bir hata yapmazsak 1-0 ya da 2-0 alırız.