⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbehçe'li futbolcular maçı kaybetmiş, Galatasaray'ı yemeliyiz diyorlar. Yeneceğiz diyemiyorlar. Hakem ile buraya getirenler 19.05 de götünü avuçlayarak dönecek

Bence motivasyon için o taraftan konuşmalar ,basın bültenleri vs vs. gelmeli acil tarafından.

Büyük bir farkla galip gelecegiz derken bunlar ikinci yarinin ortasinda adil bir futbol vs. bahanesiyle maci terk edip 3-0 'a yatacaklar.

Son maçlarda bayağı dökülüyorlardı ya da vasat oynuyorlardı ama dünkü maçta bayağı kendilerine gelmiş gibiler. Hücum organizasyonları derli toplu görünüyordu, rakipten bağımsız.

Bize karşı tabii bu kadar topa sahip olayım, hücum oynayayım kafasında çıkmayacaklar ama yine de dikkatli olmak lazım. Öyle fark atarız falan demek afaki oluyor, fark işi tamamen maçın gidişatına bağlı. Farkı geçtim yenmek için Karagümrük maçındaki dağınıklıkları yapmamamız lazım.

Son maçlarda bayağı dökülüyorlardı ya da vasat oynuyorlardı ama dünkü maçta bayağı kendilerine gelmiş gibiler. Hücum organizasyonları derli toplu görünüyordu, rakipten bağımsız.

Bize karşı tabii bu kadar topa sahip olayım, hücum oynayayım kafasında çıkmayacaklar ama yine de dikkatli olmak lazım. Öyle fark atarız falan demek afaki oluyor, fark işi tamamen maçın gidişatına bağlı. Farkı geçtim yenmek için Karagümrük maçındaki dağınıklıkları yapmamamız lazım.
Ligde 93 puan toplamış bir takıma karşı ayaklar yere basmalı diye düşünüyorum

Ligde 93 puan toplamış bir takıma karşı ayaklar yere basmalı diye düşünüyorum
Puandan da öte, ilk 11'leri (İsmail ve İrfan yokken bile) bayağı iyi bir takımlar. Farklı dizilişlerde ve taktiklerde oynayabilen oyuncuları var. Adamları laf olsun diye övmek için söylemiyorum ama kadro yapıları hem tempoyu ayarlamaya, hem de klasik set hücumunun yanında geçiş oyunu ve kontra oynamaya da müsait.

Durdun durdun lig biterken adamları övesin mi geldi denilmesin de öyle çantada keklik bir takım olmadılar bu sene. İlk maçta kaleyi bulan şutları yoktu vs eyvallah, o kapasiteden değil mantaliteden kaynaklıydı. İsmail ilk maçta tırstı resmen, aman ilk golü yersem biterim diye korktu adam.

Biz muhtemelen tempoyu düşük tutmaya çalışacağız, yüksek tempo şu durumda bize yaramaz, geçiş oynarlarsa hele ekmeklerine yağ süreriz. Onlar tempoyu artırmaya çalışacaklar ama İsmail o kafasındaki korkuyu atabilecek bir adam değil, o yüzden onlar da kontrollü oynar. İlk yarısı özellikle çok kötü bir maç izleriz. İkinci yarıdan çok emin değilim. Maç 2 tarafa da gidebilir ama bizim hem oyuncu ve teknik kadro avantajımız hem de mental avantajımız çok büyük. Büyük bir hata yapmazsak 1-0 ya da 2-0 alırız.

Puandan da öte, ilk 11'leri (İsmail ve İrfan yokken bile) bayağı iyi bir takımlar. Farklı dizilişlerde ve taktiklerde oynayabilen oyuncuları var. Adamları laf olsun diye övmek için söylemiyorum ama kadro yapıları hem tempoyu ayarlamaya, hem de klasik set hücumunun yanında geçiş oyunu ve kontra oynamaya da müsait.

Durdun durdun lig biterken adamları övesin mi geldi denilmesin de öyle çantada keklik bir takım olmadılar bu sene. İlk maçta kaleyi bulan şutları yoktu vs eyvallah, o kapasiteden değil mantaliteden kaynaklıydı. İsmail ilk maçta tırstı resmen, aman ilk golü yersem biterim diye korktu adam.

Biz muhtemelen tempoyu düşük tutmaya çalışacağız, yüksek tempo şu durumda bize yaramaz, geçiş oynarlarsa hele ekmeklerine yağ süreriz. Onlar tempoyu artırmaya çalışacaklar ama İsmail o kafasındaki korkuyu atabilecek bir adam değil, o yüzden onlar da kontrollü oynar. İlk yarısı özellikle çok kötü bir maç izleriz. İkinci yarıdan çok emin değilim. Maç 2 tarafa da gidebilir ama bizim hem oyuncu ve teknik kadro avantajımız hem de mental avantajımız çok büyük. Büyük bir hata yapmazsak 1-0 ya da 2-0 alırız.
Ben de 1-0 veya 2-1 diyorum

Apo hiç iyi gözükmüyor Dzeko neyse de Batshuayi hareketli bir herif, Davinson ilk 11 e dönmeli diycem ama Okan hoca muhtemelen aynı ilk 11 i sürecek. Beraberlik bize yetse de kabul etmiyorum bu maçta, galibiyet serimiz devam etmeli ,Sivas maçındaki o coşkuyu istiyorum eze eze yenmeliyiz bu itleri ki sesleri kesilsin iyice.

Biz bunları 5-0 yensek yine akillanmazlar..Üstünden 1 sene geçsin hemen bizim şampiyonluğun şaibeli hükümetle hakemlerle olduğunu soylerler..
Nerden biliyorsun dersen geçen sene bunlara 3-0 lari doseyince gruptaki arkadaşlar biz hiçbir şeyi hak etmiyoruz ali koç istifa falan söyleniyordu bu yıl bakıyorum hepsini unutmuşlar sizin geçen yılki sampiyonlugunuz helal miydi diyorlar : )

Benim tek korkum bjk maçı gibi ilk yarı bizden biri falan atılırsa senaryo değişecek yoksa biz bunlarla en kötü berabere kaliriz .. İyi bir takım ama o psikolojiyi kaldıracak bir hoca ve oyuncu grubu goremiyorum.. ferdi- fred ve batshuayiye dikkat etsek yeter

Dünkü fenerin maçını izledim.İlk kez bu kadar güzel oynadıklarını gördüm.İrfancanın acil dönmesi lazım.Tıpu alıp kimseye vermemesi faul almaya çalışması sinir stresle maçı zora sokması lazım
Osterwplde çok diri mücadeleci sürekli ileri çıkıyor Fred çok dinamik sürekli 18 e giriyor Batsu gezinen forveti iyi oynuyor dışarı atıp kendini ara pası veriyor içeri Symaski kıpırdamış koşup şut ve pas denemeleri yapıyor şaşırdım bunların hepsine
Mamafih gelelim bu güzel oyunlarıyla bile puan kaydedebilirlerdi Kayseri net iki pozisyondan yararlanamadı maç 2-0 ken.Katserğnşn zenci 9 numarası çok güçlü ve hızlıydı.Çok zorladı pozisyonlarda
Onlar çok iyi oynarken biz çok kötü oyunl galip geldik eğer aynı oyunu sürdürürsek ve onlarda aynı şekilde iyi oyunlarını sürdürürse net mağlup oluruz.Konyadan puan alıp şampiyonluk olmaya bakarız
Tabi biz fenere Karagümrükle oynar gibi oynamayız onlarda Kayseri gübü bir takım bulmayacaklar .Ama yine de dikkatli olmak lazım ezeriz 6 atarız 7 atarız sizvas Konya maçı ve öncesindeki fener İçin belki düşünülebilirdi .Hoş derbi yine de düşünülmezdi belki ama bu son feneri yenmek bile başarıdır .Kaliteli ayakları yok değil

muslera

kaan sanchez nelsson köhn

torriera demirbay

ziyech mertens BAY

icardi

VS

batshuai

tadic zymanski cengiz

fred dziku

ferdi ooster çağlar osayi

livakovic
Fb'de MHY ve dzeko dışında efektif hamle oyuncusu yok gibi. dzeko'nun da hocasıyla arası malum. pek işe yarayacağını sanmıyorum.

Gs'de aktürkoğlu, zaha, tete, berkan, apokerim gibi seçenekler olacaktır.

bizim en zayıf karnımız bence iki bekimiz ama kaan ve köhn'ün en rahat edeceği rakip fb bence. iki kabız kanat ile oynuyorlar.

muht 2-0, 2-1 ya da 3-1 alırız

119 yıllık tarihimizin en önemli maçı aman dikkat etmek gerekiyor.

adam akıllı bir yönetim olsa,bize karşı bütün yıl yapılan pislikleri unutmaz,ali samiyene küfürleri unutmaz,kulübümüze yaptıkları feto hakaretlerini unutmaz
ve mac günü stada gelen fenerli yönetici taraftar oyuncu her kim varsa rezil etmek adına herşeyi yapar

İsoya kim akıl vermişse İsmail yerine djikuyu orta sahaya koymuş bizim Kaan gibi .Bu hamle de takım çehresini değiştirmiş.

fenerin kayseri maçını baz almak başlı başına yanlış lig icinde oynadıkları en rahat rakip olabilir kayseri halısaha kıvamında oynadı hatta ikili mücadeleleri bile pek girmediler

özellikle ismail ve irfanın olmaması bunları ciddi etkiliyor hücum anlamında dün kayseri gibi rahat takım yerınde antep samsun filan olsaydı görürdüm ben o güzel oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt