⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç fark atarız/atmalıyız gibi takımı, hocayı baskıya almaya gerek yok. beraberlikte şampiyonuz bitti gitti. fenerin kazanması gerekiyor ya ona göre oynayacaklar ya da fark yemeyelim diye çıkacaklar. hoca ona göre hazırlar takımı.

Bu maçı çok kolay görürsek hataya düşeriz. En az onlar kadar motive çıkmamız lazım ki dağıtalım bu bilmem ne çocuklarını. Birincisi ali koç bu maç için çok büyük paralar vaadecektir bunu çok net bekliyorum çünkü seçilebilmek için bu galibiyete ihtiyacı var. İkincisi en büyük handikapımız takım defansı son derece sıkıntılı, fark attığımız maçlarda bile leş gibi takımlara bir sürü pozisyon verdik. Stoperde Apo formsuz, solbek Köhn bek olarak savunmada aksıyor, Kaan Ayhan sağ bek olarak malesef temposu yavaş, ortasaha da Kerem defansif olarak yetersiz, tüm bunların farkında olarak sanki tarihimizin en önemli maçımıza çıkarmışçasına motive ve hazırlık bekliyorum takımdan ve hocadan. Şu adamların ağzına laf vermeyelim, yenelim hatta farklı yenelim ki, bu haramzade camianın bir daha insan içine çıkacak yüzleri kalmasın.

2-1 biter tek farkli galibiyet veya beraberlik bekliyorum. Fark atarız kısmı erken gol+ fb 10 kişi kalırsa mümkün olur. Bu hakem grubu fark olacağını hissettiği an avantaji bile oynatmaz en ufak müdahaleye faul verir. Bkz: Kadıköy deplasmani fredsiz sicar bu fener dedikleri için hakem ota boka faul çaldı topun t si oynanmadi. Yine ayni bok olur gibime geliyor. Hatta şöyle diyeyim 2-3 puan arkamizda gelselerdi hiç top oynanmadan sonlara doğru fenere 1 penaltı çalıp hakkımızı gasp edip gideceklerdi adim kadar eminim

Son yüzyılın en önemsiz maçı 🙃
Konsantrasyon gerek yok , alkol, beyaz kadın, sigara, kumar vs. bütün futbolculara serbest bırakmak lazım.

Bu macta fark falan olmaz gecelim onu. 5 atariz 6 atariz gibi söylemlerden de kacinalim.

Herkes rahat galibiyetimizi bekliyor ve derbilerde agir favori görünen takim hic bir zaman rahat kazanmamistir.

Ayagimiz yere basmali ve rehavete yer vermemeliyiz. Sanki onlar 3 puan öndeymiscesine davranmaliyiz. Ben mesela bu mactan önce 2 gün izin verilmesini dogru bulmuyorum. Herifler direk bugün basliyor idmanlara.

Maçın pazar oynanmasının bizim için en büyük avantaji şu olur: Konya'nın durumu belli olmuş olacak. Konyaya son maç beraberlik yetiyorsa bizimkiler bu maç rahat kafa oynar. Yok Konya'ya mutlak galibiyet lazımsa o zaman fenerden puan alıp işi bitirmeye çalışırlar. Tek sevindiğim konu bu

En çok motive olarak çıkmamız gereken maç. Özellikle taraftar son yılların en büyük baskısını yapmalı. Keşke mert hakan da oynasaydı. Tribünler ayrı bir coşardı..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt