Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.659
- 1.271
- 1.918
Johnson golünü hatırlatayım herkesin ayağı yere bassın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafayı yemiş millet harbiden, geçen sene de aynı muhabbetler yapılıyordu 3 bastık geçtikAbi şu rehavet goygoyu yapanları anlayamıyorum bizim takımın fenerden daha az motive olacağını düşündüren nedir size, her hafta rakipleri devleştirmek falan geçelim abi bu işleri artık...
Kayseri united'a 3 attılar temkinli olmak lazım...kafayı yemiş millet harbiden, geçen sene de aynı muhabbetler yapılıyordu 3 bastık geçtik
uzun zamandır ilk defa böyle iyi gözükmüşler. e tabi nasıl korkmayalım karşısında pep burak guardiola ve tr tarihinin en iyi kadrolu kayserisi vardıKayseri united'a 3 attılar temkinli olmak lazım...
kanka bizim taraftarın korkaklığı ilginç. fb taraftarının özgüveni lazım bizeTakımın derbilerdeki performansı malum, Icardi başta bütün topçular bu şerefsizlere karşı aşırı motive ve tutulmuş durumda. Karşı tarafın hocası stresten ve eziklikten öldü ölecek. Şaka gibi yorumlar görüyorum cidden
Rehavet meselesine değinenlerden birisi olduğum için cevaplamak istedim üstadım. Benim kastım takımdan yana değil idi, taraftar olarak şampiyon olduk düşüncesinde olmadan önemli bir 90 dakikamız olduğunu vurgulamak idi. Keza Okan hoca ve takıma güvendiğimi söylerim her defasında. SaygılarAbi şu rehavet goygoyu yapanları anlayamıyorum bizim takımın fenerden daha az motive olacağını düşündüren nedir size, her hafta rakipleri devleştirmek falan geçelim abi bu işleri artık...

Bu arada geçmiş olsun üstad, sağlık önemli gerçekten.Konya maçının sonucuna göre bu maçi ya rahat izlicem mağlubiyet dahi olsa, ya da maç öncesi sakinlestirici alip izleyeceğim. Karagümrük maçı bana büyük ders oldu. Yaş ilerledikce stres kat sayım düşmüş.
Yahu bu maçı kaybedip konyayla berabere kalsak bile şampiyonuz baskı nasıl bizim üzerimizde oluyor? Taraftara da büyük iş düşüyor rehavet ortamından uzak, ayaklarımız yere basar şekilde bu maça hazırlanmalıyız 5 atarız 6 atarız vs diyip beklentileri üste çekmeye gerek yok. Okan hoca her derbide olduğu gibitakımı en iyi şekilde hazırlayacaktır taraftarın da ona göre hazırlanması lazım.Tv başındaydım maç bitince sızmışımDoktorum dün ölüyorduk nerdeydin ya mac vakti![]()