⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20240515_124516.webp

bu maçtan bu kadar korkup çekinenleri anlamıyorum kafayı mı yediniz yaw
düşün yani karşı taraf "aman rezillik çıkmasın , inşallah 5 + yeme gibi durumlarımız olmaz " gibisinden dua totem modu maximumda.

tamda heriflerin seçim öncesinde "siz misiniz bizle bu kadar her cepheden uğraşan" diyerek yapıştırıcaksın rezil edeceksin - o akşam bak ne hallere geliyor heriflerin seçim ortamları.

ben baya baya rahatım.

Muhtemelen tribün performansı rezalet bir maç olacaktır çünkü bu tarz maçlara gerçek taraftar bilet bulamiyor gelenlerin çoğu yurtdisindan farklı şehirlerden aileler filan ,baskı kuracak kitle yerine telefon feneri açan kitle olacak

Kağrukrafi
+
Senkronize olamayan tribünler
+
Moncler montlular
+
55. dakika ışık şov
+
63. dakika Nevizade Geceleri

ms 2-2.

Ne şampiyonluk vermesi yaw forumdan takim çıkarsak son 2 maç yine vermez şampiyonluğu bizim formayı atsan yeter bu saatten sonra
Forumdan takım çıkarsak futbol olarak içimizden geçerler rengim, ama maçta mert hakanı allahına kavuşturacak minimum 100 adam vardır😄

Tribün performansı önemli.

Yine yurt dışı story modeli maça giderse deplasman fener taraftarını dinleriz.

Maçla ilgili tek korkum 1.5 senedir eşimle yaptığımız totemi yapamayacak olmamız.

Totem şu: Ne zaman evde baş başa izlesek koyduk geçtik. Eve Gsli birini bile davet etsek avucladik.

1.5 senede örnekler:

Gs-Karagumruk 3-3 biten maç

Bjk-Gs 3-1 (1-0 öne geçtiğimiz zaman beraber izliyorduk. Sonra kardeşim geldi mac 3-1 döndü)

Gs-Bayern kayinpeder geldi cortladik

Sivas-Gs erken maç olduğu için eşim isteydi ben tek izledim cortladik.

Gs-Karagumruk kupa maçı dayimla annemler geldi cortladik.

19 Mayıs eşimin ekip arkadaşının kınası var gitmek zorunda. O sebeple aşırı gerginim

Dipnot: Totemin işe yaradığını geçen Karagümrük maçında ispatladık. Eve akvaryum balığı almıştık salona. İlk devre bok gibi oynayıp golü yedikten sonra eşim akvaryumu başka odaya götürdü sonrasi malum koyduk geçtik. İnsan vs bile olmasına gerek yok eve hayvan bile girse negatif enerji veriyor gs mize 😂

Maçla ilgili tek korkum 1.5 senedir eşimle yaptığımız totemi yapamayacak olmamız.

Totem şu: Ne zaman evde baş başa izlesek koyduk geçtik. Eve Gsli birini bile davet etsek avucladik.

1.5 senede örnekler:

Bjk-Gs 3-1 (1-0 öne geçtiğimiz zaman beraber izliyorduk. Sonra kardeşim geldi mac 3-1 döndü)

19 Mayıs eşimin ekip arkadaşının kınası var gitmek zorunda. O sebeple aşırı gerginim

Dipnot: Totemin işe yaradığını geçen Karagümrük maçında ispatladık. Eve akvaryum balığı almıştık salona. İlk devre bok gibi oynayıp golü yedikten sonra eşim akvaryumu başka odaya götürdü sonrasi malum koyduk geçtik. İnsan vs bile olmasına gerek yok eve hayvan bile girse negatif enerji veriyor gs mize 😂
Kina'yi bozalim rdaslar

Şişmanovski
İrfan can
İsmail
Fred

Bu 4lü çok hızlı ve tempolu oynayıp ileridekilere sürekli pozisyon ürettiler ve ciddi sıkıntı yaratabilecek potansiyelde oldular.
Ama İsmail ve irfan olmayacak pazar günü,
Büyük ihtimal mert hakanı oynatacak 3 yerli yüzünden, irfan yerine de bıyıklı cengiz oynar.
Ortasaha kurgusu bozuk bir şekilde karşımıza gelecekler.

Sağ beklerinde kim barış Alper ile güreşebilecek ise onu oynatır ama kadrolarında böyle bir oyuncu bulunmuyor, sağ beklerinde kim oynayacak ise onu zor bir maç bekliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 243779
''Skor üstünlüğü alırsak son dakikalarda da gider ayak en önemli adamlarını sakatlayın kırmızı kart verdirtin , sarı kart sınırında olan adamları da cezalı duruma düşürün , son maç nasılsa İstanbul ile her halükarda yeneriz , Konyaya çok önemli eksiklerle çıksınlar , bütün pislikleri yapın , sahasında ortasına sevinin , seyircileri tahrik edin , sahaya dalsınlar olaylar çıksın , sahaları kapansın.''
Az oe değil bunlar.

Hayatları yalan dolan düzenbazlıkla dolu. Kodumun şikecileri, kodumun kundakçıları.

bu maçı kazanırız. Ama en az 4-0 kazanırsak avatarımı 15.05.2025'e kadar yani tam 1 yıl boyunca fenerbahçe logosu yapacağım. bak 5,6 değil 4-0 olsun yeter bana. Hodri Meydan ulan!!!!!!!!!!!!!!!

Şu fark atma olayını kim çıkardı gerçekten bilmiyorum ama olacak iş değil. Karşımızda prestij olarak bile olsa canhıraş mücadele edecek bir takım olacak neyin farkı anlamıyorum. 0-0 bitsin şampiyon olalım bana yeter.
Ligde zorlandığımız tüm maçların tek ortak noktası var.

Orta sahaya çekilen rakip pivot forvet, Torreira ve Kerem geri dönemediği için, topu alıp kendi hızlı kanat oyuncularına, bizim defans arkasına çapraz pas atıyor. Özellikle yavaş olan Abdülkerim tarafından ya da ileri çok çıkan bekler tarafından atak yiyoruz.

Bunu çözemedilerse sıkıntı yok. Ancak duran toptan ya da bireysel hatadan yeriz.

Gerisi kolay..
Batshuayi olacağı için böyle bir senaryoya maruz kalmayacağız hoş Dzeko oynasa bunları yapabilir ama an itibariyle bitik durumda.

Bu Passo denen iğrenç oluşum tam bilet satışı sırasında sistemi kilitliyor ve açıldığında tükenmiş oluyor.

Aynısı kombinede de yaşandı. Ve çevremde hiç kimse bilet alamıyor. Bıktık şu lanet ibişlerden

Muhtemelen tribün performansı rezalet bir maç olacaktır çünkü bu tarz maçlara gerçek taraftar bilet bulamiyor gelenlerin çoğu yurtdisindan farklı şehirlerden aileler filan ,baskı kuracak kitle yerine telefon feneri açan kitle olacak
Maçtayız kapalı üst. Bağırmıyanı veya oturanı dışarı atarız :asd:

Ekli dosyayı görüntüle 243779
''Skor üstünlüğü alırsak son dakikalarda da gider ayak en önemli adamlarını sakatlayın kırmızı kart verdirtin , sarı kart sınırında olan adamları da cezalı duruma düşürün , son maç nasılsa İstanbul ile her halükarda yeneriz , Konyaya çok önemli eksiklerle çıksınlar , bütün pislikleri yapın , sahasında ortasına sevinin , seyircileri tahrik edin , sahaya dalsınlar olaylar çıksın , sahaları kapansın.''

zuhahahhaah

1.5 senede örnekler:

Kina biraz gec baslayinca biz..
1715782369660.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt