⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de hocadan Berkan hamlesi bekliyorum Dayi‘nin yerine. Süper kupa‘da da 11‘de Berkan‘a yer vermisti. Fener‘in en güclü bölgesi orta saha, Demirbay orda defansif ve mücadele gücü acisindan zayif kalir.
Nasıl güçlü anlatsanıza bana ismail irfancan yokken ya stoperden bozma djiku oyuncak yada zajc mhy fred hariç orta saha yok Ellerinde berkani oynatıp ne yapacağız demirbay her zaman şut tehdidi pas tehdidi

Maçla ilgili tek korkum 1.5 senedir eşimle yaptığımız totemi yapamayacak olmamız.

Totem şu: Ne zaman evde baş başa izlesek koyduk geçtik. Eve Gsli birini bile davet etsek avucladik.

1.5 senede örnekler:

Gs-Karagumruk 3-3 biten maç

Bjk-Gs 3-1 (1-0 öne geçtiğimiz zaman beraber izliyorduk. Sonra kardeşim geldi mac 3-1 döndü)

Gs-Bayern kayinpeder geldi cortladik

Sivas-Gs erken maç olduğu için eşim isteydi ben tek izledim cortladik.

Gs-Karagumruk kupa maçı dayimla annemler geldi cortladik.

19 Mayıs eşimin ekip arkadaşının kınası var gitmek zorunda. O sebeple aşırı gerginim

Dipnot: Totemin işe yaradığını geçen Karagümrük maçında ispatladık. Eve akvaryum balığı almıştık salona. İlk devre bok gibi oynayıp golü yedikten sonra eşim akvaryumu başka odaya götürdü sonrasi malum koyduk geçtik. İnsan vs bile olmasına gerek yok eve hayvan bile girse negatif enerji veriyor gs mize 😂
Reis, olsa bahsederdin sanırım, çocuk yok galiba. Şart değil yav; bir sürü maddi manevi meşakkat, uykusuz geceler filan. Sonunda hayırlı evlat bile olmayacak belki...

Bu macta sampiyon olacagiz. Aksi sonucu dusunmek bile istemiyorum

Allah göstermesin yenilirsek sampiyonluk da gider. 0-1 bile yenilsek averaj fenere gececegi icin

O yuzden basip gececegiz

Allah göstermesin yenilirsek sampiyonluk da gider. 0-1 bile yenilsek averaj fenere gececegi icin

O yuzden basip gececegiz
Niye gidiyor 1 puan yetiyor bize Konya maçında da. Avarajla işimiz yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O yuzden basip gececegiz

1715796624056.webp

Niye gidiyor 1 puan yetiyor bize Konya maçında da. Avarajla işimiz yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dogru beraberlik yetiyor ama konya da garantilemesi lazim. Yoksa taze febeye kaybetmis bir takim gider ölumle cebelleşen konyaya da kaybeder

Kaybedersekde sampiyonluk bye bye

Süper kupa maçını oynayabilseydik berkan torreira olarak çıkmıstık orta sahada bence yine orta sahadaki ikiliyi o sekil kurgulayacak hoca.

Saplayacak

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt