⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en son ne zaman yenilmişizde korkuyorsunuz bunlardan..
net skor 3-0-4-0 alırız.
5 - 6 ya bile gidebilir.
7 neden olmasınnn.
8 olmaz çok uğraşıldı kimse beceremedi..
o rekor beşiktaşıma ait. :D

samuel, dziku ve oosterwolde dışında fiziksel mücadele edecek oyuncusu bile yok fb'in. keza ooster ve samuel sakatlıktan yeni döndü ve her an sakatlanmaya müsait oyuncular. dziku'yu da inşallah 6 oynatır.

İlk maçı tekrar izledim de rezil İsmail nasıl korkak oynatmış takımını her topu uzun vurdurmus biz baskı yaparız diye birkere bile pas yapmamış takımları, şimdi İsmail ve kahvecide yok

djiku 6 oynar be az da olsa pas yapmaya çalışırlarsa şenlik çıkar

torreira ve mertens çok top kapar

djiku 6 oynar be az da olsa pas yapmaya çalışırlarsa şenlik çıkar

torreira ve mertens çok top kapar
Bende öyle düşünüyorum üstelik kahveci yok o deyyus bize ters gelecek oyuncuydu keza ismailde tempolu hiç durmuyordu
Bunlar yine pas yapmayacak uzun vuracak bence arda denilen ibliste sürekli oyunu durdursun diye secilmis
Ben göbekte krunic çöpü oynar diye dusunuyorum

Tribünlerde mafyatik tarikat meraklısı şakşakçı örgütün tahakkümünü görmek istemiyoruz artık

Union deplasmanında oynattığı gibi bir şey oynatır ismail kartal. Orada rakip gole daha yakın taraftı hep. Bir duran topla öne geçip maç boyu kontra kovaladılar. Hakem zırt pırt faul çalmaya teşne olduğu için yarı sahamızın ortasından kazanacakları faullerle duran top golü arayacaklardır yüksek ihtimal.

1715950398212.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt