Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nede olsa Arda Kardesleri varHayret Fb tarafından, sezonu kapatmalı uydurmasyon sakatlık haberleri gelmedi hiç.
Bende çözemedim sakinim nedense, mac günü moda girerim herhalde.
abi şoktayim niye pp degistinBende çözemedim sakinim nedense, mac günü moda girerim herhalde.
Onlarinda iç saha performansı kötü son yıllarda. Taraftar baskısı derbilerde negatif etkileyebiliyor bazen.Ic saha karnemiz kötü bunlara karsi. Bu durumu düzeltmeliyiz, Arena’da kolay kolay yenemiyoruz bu sikecileri.
@Hayri Cund ve @Melih Akan ile birlikte Inn n out burger yerken californiada izlemeyi planladığımız müsabaka
Est. reis ne kusuru yavoranların efendileri bu maç için ne diyor?
@Murat Durmaz
@Mete Temiz
yazdıysanız görmedim, k.bakmayın reyizler.
Bu sefer çok bir şey çıkmadı Murat'a güvenelim.oranların efendileri bu maç için ne diyor?
@Murat Durmaz
@Mete Temiz
yazdıysanız görmedim, k.bakmayın reyizler.
Est. reis ne kusuru yavBenim sistemde Handikaplı 1 şekilde alırız gibi geliyo
2-0 gibi 1 Skorla
![]()
adam berkan kutluyu hesap edememiş nedir yani ben bildi sayarımGeçen karagümrükle berabere kalıcaz dememiş miydin![]()
Önceki Maçlar'da neredeydin ki bunlar tahminGeçen karagümrükle berabere kalıcaz dememiş miydin![]()
zaten bildiğin berabere kaldık yaw. 90 da hayatının ilk gs golünü atan topçumuz sayesinde kazandık. bence adam bildi.Geçen karagümrükle berabere kalıcaz dememiş miydin![]()
bittiDaha biten bir şey yok
Full Konsantrasyon...