Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.457
- 12.735
- 2.868
Tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam
Gel gurbetçi ol burda pazartesi tatilKeşke maç cumartesi olsaydi
Pazar doya doya yorum dinleseydik
Pazartesi sabahı mesaiye kızarmış suratlarıyla nefret kusan fenerlileri ve tepki videolarını izleyerek başlamak da keyif veriyorKeşke maç cumartesi olsaydi
Pazar doya doya yorum dinleseydik
Geçen maçta maç beraberlige dogru gidince bir ara aklıma geldin berkanın gol şöyle girdi arayaEst. reis ne kusuru yavBenim sistemde Handikaplı 1 şekilde alırız gibi geliyo
2-0 gibi 1 Skorla
![]()
O sezon bizim sahada ki maçta hakem denen varlıkların maçı ifb ye verdigini söylememen beni üzdü reis.son 5 sezonda 10 kere oynamışız, sadece 2 malubiyet var o da aynı sezonda, burak elmas'ın cicaldau sezonu. beraberliklerimiz zaten hakem hediyesi olmuş hep. fırat aydınus'un isla penaltısı, ali palabıyık'ın var'a gitmediği eljif elmas golü. kadıköy'deki seriyi 1 sene uzatmıştı.
kısacası resmen domine ediyoruz çok uzun zamandır fb'yi.
Ben hiç öyle mütevazi ve temkinli olamayacağım. Bunları 60 dakikada bayıltırız, sonra 90’a kadar ayıltır tekrar bayıltırız. Bize direnç gösterebilecek durumda değiller. Güveniyorum, hem takıma hem Buruk’a, hem taraftara.
Tribünde mi olacaksın renkdaş?Guvenin icin tesekkur ederim renkdasim
Tribünde mi olacaksın renkdaş?
Sayılmaz olur mu? Taraftar bu sinerjiyi yaratmasa 99 puan alamazdık. Şerefsizlere karşı tarihi bir mücadele veriyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Yok renkdasim maalesef, sayilmiyor mu evden izleyince ?
Sayılmaz olur mu? Taraftar bu sinerjiyi yaratmasa 99 puan alamazdık. Şerefsizlere karşı tarihi bir mücadele veriyoruz. Emeği geçen herkesten Aalah razı olsun.
Bu sefer çok bir şey çıkmadı Murat'a güvenelim.
Yıl 2024 olmuşmuhtemelen sert oynayıp tahrik etmeye çalışacaklar yaw. sahada da bu işe izin verecek bir hakem olacak zaten. başka şansları pek yok gibi.