⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçla ilgili tek korkum 1.5 senedir eşimle yaptığımız totemi yapamayacak olmamız.

Totem şu: Ne zaman evde baş başa izlesek koyduk geçtik. Eve Gsli birini bile davet etsek avucladik.

1.5 senede örnekler:

Gs-Karagumruk 3-3 biten maç

Bjk-Gs 3-1 (1-0 öne geçtiğimiz zaman beraber izliyorduk. Sonra kardeşim geldi mac 3-1 döndü)

Gs-Bayern kayinpeder geldi cortladik

Sivas-Gs erken maç olduğu için eşim isteydi ben tek izledim cortladik.

Gs-Karagumruk kupa maçı dayimla annemler geldi cortladik.

19 Mayıs eşimin ekip arkadaşının kınası var gitmek zorunda. O sebeple aşırı gerginim

Dipnot: Totemin işe yaradığını geçen Karagümrük maçında ispatladık. Eve akvaryum balığı almıştık salona. İlk devre bok gibi oynayıp golü yedikten sonra eşim akvaryumu başka odaya götürdü sonrasi malum koyduk geçtik. İnsan vs bile olmasına gerek yok eve hayvan bile girse negatif enerji veriyor gs mize

Totemde sorun yok renktaş ama balığı tekrar salona alman gerekiyor

Eşinleyken biri daha geldiğinde ya da eşin yokken yalnız izlediğinde sorun olmuş, eşin varken başka biri veya balık bile olmayacak ya da eşin yoksa sen yalnız olmayacaksın
Balığı tekrar salona TV’yi gören bir yere al, rahat rahat izle

Bu maçta bağırmayan taraftarda hiç gelmesin bir daha erken bir gol ile stadı yıkabilecek seviyede bir atmosfer oluşabilir

ıukmjynh.webp

iddaaya bak sen . iki tane yüksek oran banko vermiş.

Fener'in bu maçta galibiyete ihtiyacı olmasına rağmen aşırı ofansif oynayacağını hiç sanmıyorum, İsmail Kartal ilk maçtaki gibi komple savunma yapıp beraberliği korumayı amaçlayacaktır. Bu şekilde oynayıp şans eseri bir galibiyet alma peşinde olacaktır diye düşünüyorum, Bu yüzden maçı 0-0'da tutmak onların isteyeceği bir durum olur bizim bu maçta skor üstünlüğünü alıp oyun planlarını bozmamız gerekiyor. Maçın sonlarına doğru 0-0 giden bir maçta ters bir pozisyondan gol yeme ihtimalini en aza indirmemiz lazım bu yüzden maçta öne geçip Fener'in umutlarını azaltmalıyız. İlk golü atarsak açılmak zorunda kalacak Fener için maç çok daha olumsuz seyreder ve fark artabilir ilk golü atmak çok kritik olur bu maçta. 0-0 şampiyonluk için bize yetiyor diyip rolanti bir maç çıkarmamalıyız kısacası.

Son düzenleme:
Arkadaslar. Vadi Istanbul’dan stada yurumek disinda alternatif var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt