- 27 Ocak 2010
- 139.109
- 105.375
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
53 numaralı BAY kanadına 53 sdkjssdfslski misillemesi ha ...futbol dehası ismail iş başında.
sancehz - nelsson olursa sanki nelsson apo tarafında olur (daha az açılan stoper) sanchez hareketli stoper oalrak nelsson tarafında olur gibi.Kohn tarafı sürekli açık verdiğimiz taraf Sanchez ile desteklersek her şeyin rutin gittiği bir senaryoda açığımız kalmaz illa ki yine boşluk vericez oyun planından ötürü o taraftan ama çok daha az olur öyle veya böyle bir tane atarız oyunu tuttuğumuz senaryoda gol yersek de duran top harici ekstra şeyler olmazsa Kohn tarafindan yiyeceğiz hoca buna göre işler muhakkak yapmıştır.
@Sıddık Saraylınegatif post atanlara küfrün serbest olduğu bilgisini edinmiş bulunuyorum hayırlı olsun
gayıyorum ben o zaman ahberdnegatif post atanlara küfrün serbest olduğu bilgisini edinmiş bulunuyorum hayırlı olsun
@Hayri CundMağlubiyet öğleninden herkese tünaydın
Mağlubiyet öğleninden herkese tünaydın
2.20 oran veren yer neresi knkYedi sulalemin yıllarca binbir zorlukla biriktirdiği parayi 2.20 orandan Galatasarayima bastım. Haydi arslanlar.
Yedi sulalemin yıllarca binbir zorlukla biriktirdiği parayi 2.20 orandan Galatasarayima bastım. Haydi arslanlar.
Mağlubiyet öğleninden herkese tünaydın