⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicim mücadele yok ortada rakip 10 kişi. Onlar bizden daha çok mücadele ediyor

Renktaş birkaç sayfa önce yazmıştım tekrar yazayım hemen,

Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay gibi iki tane kütük oyuncuyla (biri bek, diğeri 8 numara pozisyonunda) ortalamanın üstündeki her takıma karşı bu sıkıntı yaşarız ki bu sene yaşadık.

Fener oynaması gerektiği gibi. Biz rezaletiz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte bu yüzden dedik hep uçmayın, derbidir belli olmaz diye
Şimdi umarım 2. yarı takım kendine gelmiştir

Aynen. Şampiyonluk önceden belli olmasın, bunlara koyduktan sonra Şampiyon olalım diyenler bile vardı.
Son haftalarda kötüyüz. Galibiyetler yanıltmasın. Bugün yenilsek Konya maçı çok zor geçer mesela.

İşte ligin kalitesi bu.Rezil bir maç.
Sürekli sahtekarlık peşinde koşan sürekli kendine yere bırakma düşüncesi olan taraftarı geren namussuzlar topluluğu..Böyle rakibin Allah belasını versin.
Şu maçta yabancı hakem olmalıydı.Ben görecektim o zaman namussuz m hakan denen şerefsizi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım taraftar gibi bakmıyor maça, belliki. Kısa yoldan şampiyon olma derdindeler. Okan hoca da sanırım onlarla aynı düşünüyor.

Derbi maçlarını olum kalım maçı haline getirirsen futbol çıkmaz derbiler son 3 haftaya denk gelmemeli

tribünler takımı ateşlemesi gerekirken herkes sus pus oturuyoruz kale arkaları dahil

Renktaş birkaç sayfa önce yazmıştım tekrar yazayım hemen,

Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay gibi iki tane kütük oyuncuyla (biri bek, diğeri 8 numara pozisyonunda) ortalamanın üstündeki her takıma karşı bu sıkıntı yaşarız ki bu sene yaşadık.
Ben zaten demirbayi 8 olarak görmüyorum. Oynarsa 10 oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt