- 19 Mart 2014
- 29.470
- 30.925
- 2.718
Kardeşim olabilir. 1 tane lehte verip 20 tane aleyhte verdi diye eleştirmeyelim o halde.Herif faul olmayan pozisyona 2. Sarı verdi yaw yapmayın etmeyin fenerli gibi mi konuşalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim olabilir. 1 tane lehte verip 20 tane aleyhte verdi diye eleştirmeyelim o halde.Herif faul olmayan pozisyona 2. Sarı verdi yaw yapmayın etmeyin fenerli gibi mi konuşalım
Zaha 60 ta filan girse ah aha
Tarihimizde böyle loser gece yaşamamışızdır ayıptır berabere bile kalamamak inanılmaz boş boş ekrana bakıyorum. Futbolda olur olayı var fakat bu o değil bitirecektin burada yazıklar olsun hepsine.
Taraftar ne yapsın ya sahadaki eşekler 1 puan yeter kafasını yaşıyorken taraftar ne yapsın. 2 adam koşup kendini yırtıyor.Koreografisine de
3 atarız 7 atarızcılarına da
10 kişi rakibe sahaya madde atanına da
florya prşinde koşan başkanına da
10 kişi takibe 70 dk mıy mıy oynatan hocasına da
tek kafa topu alamayan, tek dönen top alamayan oyuncularına da
Alın görün rezilliği
Ama ders almayacaklar biliyorum
Köhn Köhn diye diye adama kendi kalesine gol attırdık.o golü yemesek muhtemelen berabere biterdi maç
saçma sapan gol yedik
Okan hocanın riskli oyunu tercih ettiğini hepimiz biliyoruz. Bu pozisyon vermeyi açıklar. Ama pozisyon üretemeden maçı bitirmeni açıklamaz. Şu takım kaleyi bulan şut atamadan şu maçta maçı bitiremez. Kimse sorumluluk almadı isyan etmedi maçta. Motivasyon eksikliği olduğu bariz belliydi.2 yuldır söylüyorum
Hoca iyi hoş da şu takımı dengeli oynatmayı beceremiyor bir türlü
Bu yüzden azcık koşan, becerikli takip olduğunda hep dünya kadar atak yiyoruz
Üstüne bir de ikili mücadele alamazsak kaliteli ayakların da yapabilecek bir şeyi kalmıyor
Çünkü taktik varyasyon yok!!!
Kardeşim olabilir. 1 tane lehte verip 20 tane aleyhte verdi diye eleştirmeyelim o halde.