⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizi soguk kanliliga davet ediyorum..

Fener bizi superkupa zamani da arena da yendi, hem de tek kale oynamistik.

Kac kisi hatirliyor o maci ?

Sampiyonlar hatirlanir. Bu sadece bir lig maciydi

Son hafta olacagiz sadece 1 hafta daha sabredin

Sezon boyunca maç satıyor diye itham ettiğimiz takımlardan neredeyse özür diletecek bir maç oldu. Onlar kadar bile olamadık. Ben hayatımda böyle kepaze ve ezik futbol izlememiştim. 10 kişiyle bile daha iyiydiler. Kaloriferci dediğimiz herif resmen Guardiola gibi kaldı bizimkinin yanında. Okuduğum belanın haddi hesabı yok bugün.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihimiz iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlarla dolu. İlk defa adamlar hak etti. Ama biliyorum son hafta ağlayacaklar. O yüzden rahatım Allahın izniyle şampiyonuz.

Koreografisine de
3 atarız 7 atarızcılarına da
10 kişi rakibe sahaya madde atanına da
florya prşinde koşan başkanına da
10 kişi takibe 70 dk mıy mıy oynatan hocasına da
tek kafa topu alamayan, tek dönen top alamayan oyuncularına da
Alın görün rezilliği
Ama ders almayacaklar biliyorum
Taraftar ne yapsın ya sahadaki eşekler 1 puan yeter kafasını yaşıyorken taraftar ne yapsın. 2 adam koşup kendini yırtıyor.
Sol bekteki şuursuzun kaçıncı gol yedirmesi. Şut çekiyor isabetli şutu yok aptalın hala vuruyor tribüne atıyor.

Biz taraftar olarak odaklanırsak bu maçtan çıkamayacaklarını düşünüyorduk ama padişahlarımız bunu düşünmüyormuş meğer.

Beni korkutan şey eğer hoca Konya’ya beraberlik yeter moduyla çıkarsa yine hüsrana uğrarız bu sefer telafisi de olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koreografi yasaklanmalı. Bide puşt gibi fbli topçularına karşı koreografi yapmanın aklına kim geldiyse bi daha o stada girmemeli

İlk ciddi rakibe puan kaybettik, dedirttiniz millete. Takımı buradan toplamamız lazım bir şekilde.

2 yuldır söylüyorum
Hoca iyi hoş da şu takımı dengeli oynatmayı beceremiyor bir türlü
Bu yüzden azcık koşan, becerikli takip olduğunda hep dünya kadar atak yiyoruz
Üstüne bir de ikili mücadele alamazsak kaliteli ayakların da yapabilecek bir şeyi kalmıyor
Çünkü taktik varyasyon yok!!!
Okan hocanın riskli oyunu tercih ettiğini hepimiz biliyoruz. Bu pozisyon vermeyi açıklar. Ama pozisyon üretemeden maçı bitirmeni açıklamaz. Şu takım kaleyi bulan şut atamadan şu maçta maçı bitiremez. Kimse sorumluluk almadı isyan etmedi maçta. Motivasyon eksikliği olduğu bariz belliydi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt