⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar twitleri yapıştırıyor yazıklar olsun bize bunu yaşattılar

Derbi maclarina seyirci alinirken, 3 soruluk bir IQ testi sart. Bu aksamin hocayla beraber ikinci sorumlusu tribundeki seyircilerin icindeki minimum %50 beyinsiz.

Son düzenleme:
Hakem en bastan konusulacakti. Evet kirmizi karti verdi ama onun disinda butun takdir haklarini Fenerin lehinde kullandi. Ben burda mactan 5 gun once yonetim bu hakemi degistiremiyosa istifa etsin dedim, kimse tinmadi.

Olduktan sonra degil, olmadan konusacaksin.

Okan Buruk rezaletti, o Kerem Demirbayi 2. Yari basinda cikarmamasiyla maci verdi. Kerem Aktürkoglu’nu da cok daha once oyuna almaliydi.

Köhn, Kaan, Demirbay, Mertens, İcardi rezaletti, digerleir de vasati asamadi.

Kismet degilmis ama hakem disinda herifler daha iyi oynadi, kabul edelim.

Kucuk takimlari cok kolay altedebiliyoruz ama Avrupa’da neden basarili olamadigimiz bu macta bir kez daha ortaya cikti.

Son maci alip sampiyon olsak bile bu mac kafalarda buyuk bir soru isareti olarak kalacak.

Abi lehte dediğin 75 dk 10 kişi kalması bir tarafın.. Bu maç hakem bizim için en son konuşulacak konu maalesef
Hakem son konu zaten, hakeme diyecek kelime için elimizde done olması lazım. Ben Arda Kardeşler mevzusunu sezon olarak söyledim.

Konyanın puan 41. 1 puana ihtiyaçları var.
Al gülüm ver gülüm yaparsak şampiyon olabilir belki

3 puan için oynadı dediğin takımın İsabetli şutu yok Allah'tan 3 puan için oynamisiz yoksa 0-1 biterdi galiba
İyi oynadık demedim ki, savunmayı öne çıkardık fener yarı sahasında top çevirmeye çalıştık.
Üretemediğimiz için pozisyonları bitiremediğimiz için fener de iyi çıktı ve karambolde golü buldu.
Fenerin taktigine yağ sürdün

Bu arada şunu net olarak söyleyim eğer adamlar 10 kişi kalmayıp ön alanda basmaya devam etse bir geçiş önünde sonunda yakalardık. 10 kişi kalmaları inanın işimize gelmedi bizim.

Buna da katılıyorum. İyi pres yapıyorlardı ama adapte olurduk ona ve bir tane geçiş yakalardık dediğin gibi. Ya da o presle erken gol atsalar bile bizim için daha iyi olurdu mesela. Hem daha çok yorulacaklardı pres sürdüğü sürece...

Maça kontrollü başlarsın ok anlarım, kontrollü oynayacağım diye top da oynayamazsin buna da ok, ulan adamlar 10 kişi kalmis erkenden, sokmuşum kontrolüne, oynasaniza kodugumun yerinde. 0-0 biterse bitsin kafanıza sallandirayim.
Bu ne korkaklık abi, eline tarihi fırsat geçmiş, yenersen kupa kaldiriyorsun, sağlı sollu oynayacağına beraberlikte bizim diye rezil kepaze bir oyun oynuyorsun.
Ne dese haklı şu saatten sonra adamlar. Bir çuval inciri berbat ettiniz. Yazıklar olsun, evinize götürün o topu şimdi.

tarihe geçmiş bir rezalet olarak kalacak 10 sene sonra bile konuşulacak gerçek olan bu.
okan buruk efendi utan senin eserin bu.

2 yuldır söylüyorum
Hoca iyi hoş da şu takımı dengeli oynatmayı beceremiyor bir türlü
Bu yüzden azcık koşan, becerikli takip olduğunda hep dünya kadar atak yiyoruz
Üstüne bir de ikili mücadele alamazsak kaliteli ayakların da yapabilecek bir şeyi kalmıyor
Çünkü taktik varyasyon yok!!!
Aynen ya bunu söylemekten dilimde tüy bitti. Tüm maçlarımız tenis maçı gibi bi kontrollü oyunumuz yok. Rakip gelemezse ne ala, gelebilirse kader kısmet artık. Kim atarsaya dönüyor oyun.
Bugün Demirbay denen arkadaşı Allah'ını seven açsın bir daha izlesin her pozisyonda iki fenerinin arasında top bekledi. Rakip defansın içünde sen napıyon diyen yok. Ya sen orta sahasın, oyunu sen yönlendirecen 10 numara gibi takıldı maç boyu. Ziyech desen maç umrunda değil, atın abinizin kıllı göğsüne modunda.
Ve bunu göre göre adam bunlarla başladı ikinci yarıya.
Bir de tüm takım fiziki olarak fenere ezildi. Hiç notive olamamışız. Hiçbir hava topunu alamadık. Hiç bir dönen topa basamadık. Vs vs vs

Maça fazla takılı kalmamalıyız. Hak edilen bir sonuç lay lay lom takıldı oyuncular. İcardi hiç yoktu sahada. Oyuncular çok lay lay lom oynadı Okan hoca 2. yarıya değişiklik ile başlamalıydı. Bardakçı'nın özellikle oyun kurulumunda önemini anladık bir daha sol ayaklı olması işimize çok yarıyordu en büyük hata oydu bence. Gol yemeden önce değişiklikler gelmeliydi Okan hocanın hatası da vardı. Şimdi Konya maçına dikkatli ve iyi çıkmak lazım bu maçı geride bırakmak lazım. Unutmamak lazım futbol bu bazen kötü günündesindir kötü oynarsın, olmaz. Bu maçın telafisi öyle yada böyle var. Umarım Konya maçında adam akıllı ciddi bir şekilde oyuncular kendine gelmiş bir şekilde hazır oluruz o maçın telafisi yok çünkü.

bütün şişirdiğimiz istatistikler bitti
rekor kafasıda bitti

hafatya şampiyon olacağız ama bu maç yüzünden buruk sevinç olacak.

en azından bende böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt