Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.467
- 2.901
- 2.313
Adamlar twitleri yapıştırıyor yazıklar olsun bize bunu yaşattılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen hocam ben de yaw. Acaip gerildim gene.Eşimizle de papaz olduk Hüsnü![]()
Köhn e yüklenildi ama %99.9 muslera ya yazdı o gol - tokatlıcan baba o topu - çıkıp alınmicak bir şey değil .o golü yemesek muhtemelen berabere biterdi maç
saçma sapan gol yedik
Hakem son konu zaten, hakeme diyecek kelime için elimizde done olması lazım. Ben Arda Kardeşler mevzusunu sezon olarak söyledim.Abi lehte dediğin 75 dk 10 kişi kalması bir tarafın.. Bu maç hakem bizim için en son konuşulacak konu maalesef
İyi oynadık demedim ki, savunmayı öne çıkardık fener yarı sahasında top çevirmeye çalıştık.3 puan için oynadı dediğin takımın İsabetli şutu yok Allah'tan 3 puan için oynamisiz yoksa 0-1 biterdi galiba
Bu arada şunu net olarak söyleyim eğer adamlar 10 kişi kalmayıp ön alanda basmaya devam etse bir geçiş önünde sonunda yakalardık. 10 kişi kalmaları inanın işimize gelmedi bizim.
Aynen ya bunu söylemekten dilimde tüy bitti. Tüm maçlarımız tenis maçı gibi bi kontrollü oyunumuz yok. Rakip gelemezse ne ala, gelebilirse kader kısmet artık. Kim atarsaya dönüyor oyun.2 yuldır söylüyorum
Hoca iyi hoş da şu takımı dengeli oynatmayı beceremiyor bir türlü
Bu yüzden azcık koşan, becerikli takip olduğunda hep dünya kadar atak yiyoruz
Üstüne bir de ikili mücadele alamazsak kaliteli ayakların da yapabilecek bir şeyi kalmıyor
Çünkü taktik varyasyon yok!!!