⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahasında kupa kaldırdığımın çocukları

Karşımızdaki oluşum bu kadar ezik ve aciz işte sanki şampiyon oldular onlar için şampiyonluk bizi yenmek ama biz onlar gibi değiliz tek maça endekslenmeyiz haftaya bu işi bitirip şampiyon olunca kimse bu maçı hatırlamayacak tıpkı 2006 daki 4-0 gibi onun için herkes sakin olsun sadece bir maç kaybettik

Arkadaslar.kaybedilen her şampiyonluk koyar istersen ezeli rakibini icerde disarda yen farketmez. Fenerlilerin oyununa gelmeyin hem bu sezon 1 mac aldik 1 mac. Kaybettik bunlara karsi karalar.baglayacak bir durum yok
Gercek olan şampiyonluk kupasi ve 5 farka dogru yürüyoruz. Biz sizi yendik sampiyon olmasakta olur zirvalarina kanmayin hepsi haftaya uyku uyumayacak emin olun.

Konya macina kafa yoralim

Erden Timur yoksa dursun Özbek yönetimi kesinlikle seçilmemeli asla ! Bugün bir daha gördük

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Züğürt tesellisi . Konyada turlarız artık. Bugünkü şımarık “hepsinş katmıyorum “taraftar grubu haketmedi şampiyonlugu görmeyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir taraf akşama hangi mekanda hangi şampanyayı patlatsak kafasıyla sahaya çıkarken diğer taraf şerefi gururu için sahaya çıkarsa sonuca şaşırmamak gerek.

Bizim yonetim uyku modunda mı ? Bu kepazelik nedir. Secim davasina kulubu ne hale getirdiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_6491.webp
    IMG_6491.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 30
şu an maçtan daha çok canımı yakan bir şey gördüm.

maç röportajına Tete ile Davinson'u yollamış bizimkiler, bu adamlar takımdan ilk ayrılacak adamlar yani o kadar "papaz" topçularımız, kaptanlarımız çıkıp 1-2 kelam edip "hakkımız olanı haftaya alacağız, futbolda var böyle şeyler" diyebilirlerdi yani şunu ölsem unutmam.

Muslera, Kerem, İcardi ve Mertens yakışmadı abi yakışmadı samimi söylüyorum boyun büküp gitmek yakışmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt