⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda beyler temkinli olalim, derbidir belli olmaz dedigimizde bazi arkadaslar ya sacmalamayin falan diyordu

Yok fb Sami Yene nasil gelecek, en az 4-5 atariz diyordu cok büyük cogunluk.

Hayat büyük konusmayi ve kibri her zaman cezalandirir. Sirf bu yüzden bu macla ilgili kötü hislerim vardi ve hislerim dogru cikti

Sampiyon olmadan sampiyon olmuscasina dalga gectik heriflerle simdi is bambaska bir noktaya geldi.

Sorun derbide yenilmek değil derbi bu adı üstünde yenilirsin,kazanırsın berabere kalırsın üç ihtimalli maç

Ama neredeyse çeyrek asırdır ilk defa bi şampiyonluk derbisinden sağ çıkamadık

Bunun hayal kırıklığı bir yana dursun yine uzun zamandır ilk defa şikecilere karşı bu kadar etkisiz oynadık bunun üzüntüsü yeter

Ayrıca takımın ayakta duramayan halleri mental olarak ligi bitirmiş tavırları önümüzdeki Konya maçı için oldukça düşündürücü

İlk defa şikecilerin halinden anladım biz telafisi olmasına rağmen yenildik acaba bu sefer olmayacak mı diye 1 gecede yaşlandım adamlar yıllardır onlarca son dakika şampiyonluğu kaybediyor nasıl hayatta kalıyor bunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç sonrası Florya' da şampiyonluk kutlamaya gitmeyi planlarken geldiğimiz noktaya bak; sıkıntıdan üzüntüden hala uyuyamadım.

Kerem demirbaş gercektende fenerliymis oynadığı oyunla belli etti zaten daha önceki açıklamaları da ortada..

Biri okan buruk a zamanında oyuncu değiştirmeyi öğretmeli artık. Ayrica takımın yarısını degistirirp orta sahayı boşaltırsan daha kolay atacagini unutturmali. Ya oyuna kerem ve Berkani alman gerekiyordu almakta geç kaldın tamam ama bir dur nasıl oyun oynanıyor. Üstüne 3 değişiklik daha. Hangi maçta fayda gördün bundan?

Hoca değişiklik yapmayı öğren artık. Dün kaani ortasahaya alıp sanchez i sağ beke çeksen kerem demirbayi çıkarsan apoyu alsan hava toplarında gol yeme ihtimalini de azaltacaktın. En kotu Berkani al orta sahaya. Mücadeleden kaciyor oyuncuların gormuyor musun? Ne diyelim Konya maçı çok büyük problem onlar rüzgarı arkalarına aldılar ve biz ise maalesef çöktük.

Başımın ağrısı nedeniyle uyuyamadım. Saat 3'ten beri ayaktayım ve saat 9'dan önce gelmediğim ofiste şu anda bulunuyorum. Konya maçında ölecek miyiz, yoksa gülecek miyiz? Hiç fazla umudum yok. Kapalı oyunu açacak bir Ziyech de yok. Tanrı bize mi küstü?

Hakemi bahane edecek durum yok o konuyu geçelim takım pozisyona girdide hakem mi vermedi öyle bir durum yok.

Geçen sene kadıköy'de Halil Umut Meler sarı kart ve tüm taktir haklarını fenerden yana verdi ilk yarıdan 4 ya da 5 sarı gördük ama ne oldu takım çatır çatır oynayıp 0-3 kazandı.

Hakemi bahane edersek zaten şu rezalet futbolu kurtarmış oluruz.
Kac tane faulu vermedi. Bir tanesinin pesinden gol geldi zaten.
Asagilik tetikcinini teki.

Hakemi bahane etmeyi sevmem bu arada

Kerem abdül berkan barış gibi türklerle başlamalıydı maça
Karşıda mhy denilen zerzavat var
Söylemleri ft gibi etki etmeyecek çapsız kartal var…

Sen yabancı ağırlıklı çıkıyorsun sahaya
Formül belli idi tam tersini yaptın okan hoca

Millet acayip gaza gelmiş 5-6-7 konuşuluyor. Bu tür maçlar genelde beklenmedik biter, ayaklarımız yer bassın ve düzgün oynayalım. Zira şanssız bir yenilgi ve bir kaç cezalı oyuncuyla konyaya gitmek istemeyiz.
şaşırtmadı sonuç beni tek aklımın almadığı 10 kişiye karşı şu ruhsuz takım.

Bu tip az yetenekli, mücadele eden kadrolar bazen ters tepebiliyor. Bizim geçen sene Kadıköy'de orta sahada Berkan, ileride Balper'le başlayıp dehşet top oynamamız gibi. Djiku, Mhy gibi topçuların olduğu orta saha pek tehdit üretemez gibi geliyor ama ne olacağı belli olmaz.

Neyse ki Okan hoca çok güven veriyor. Eminim Cengiz haberinden sonra 46586 kombinasyonun hepsini yapay zeka desteğiyle çalışmaya başlamıştır.

Fb beklediğim gibiydi de biz rezildik.Ah be Okan hoca, sana güvendik, şu kuşlara rezil ettin bizi.

Haftalarca 5 atar 3 sayar , çıkarmadan arenada saplariz gibi yüksek derecede motive edici olaylar sonucunda rams parkta elimize verildi. Sorumluluk büyük oranda futbolcu ve hocadadir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitti artık geride kaldı. Konyadan şampiyon çıkabilirsek bizim için bu fener mağlubiyeti çok hayırlı bir mağlubiyet olur eksikleri görme adına. Yok eğer çıkamazsak yıkım olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt