Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.422
- 20.803
- 2.233
Fiziken cok ezildik ama bence nedeni gerilimdi. Cogu oyuncu kaldiramadi.
2. yari keske Abdulkerim ve Berkan girseydi.
2. yari keske Abdulkerim ve Berkan girseydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi aralarında konuşmuşlardir. Herseyi tv önünde mi yapmaları lazimMaçtan sonra takım kaptanlarının konuşma yapmaması benim çok şaşırttı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eken en önemli maçı berbat bir oyunla kaybetti. Mücadele yok hırs yok tepki yokSaka gibisiniz valla
Takim evinde 18 mac kazanmis iste daha nolsun
Kendi aralarında konuşmuşlardir. Herseyi tv önünde mi yapmaları lazim
+1
maç öncesinde bende keremi 11 bekliyordum şahsen
Eh napak simdi?Kazanması ger
eken en önemli maçı berbat bir oyunla kaybetti. Mücadele yok hırs yok tepki yok
Ulan söylediğim şeylerin gerçekleşmesi beni sinir ediyorYine Köhn yine Köhn
Abi. Karagümrük maçı gibi bekleme işte
Çıkart şu adamı
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 3 gün daha sürecek ustad. Az daha sabırkendine gelebilen vr mı ? ben gelemedim hala
21. yüzyılda bu heriflere pek çok kez ezildik, komik mağlubiyetler gördük
Meşhur Johnsonlı maç, Süper Final'de ezip de kaza kurşunu Stoch golüyle kaybettiğimiz maç gibi bahtımıza sövdüğümüz maçlar oldu
Hakemler tarafından doğrandığımız başta 4 kırmızlı maç olmak üzere kaderimize yandığımız bir sürü maç oldu
Kulüp zaten türbülanstayken şanssızlık eseri 6 yediğimiz oldu
Şampiyonluk yarışında iddialıyken fakat onlar bizden çok daha kaliteliyken sahadan silinip 4 yediğimiz oldu
Çaresizce yenileceğimizi bile bile çıkıp yenildiğimiz oldu
Ulan bu sefer oluyor mu diye düşündüğümüz ama olmadığı maçlar oldu
Fakat iddia ediyorum ki hiçbir maç bu seviyede bir rezilliğe tanık olmadık
- Hakem iyi olmasa ve doğru düzgün top oynatmasa da bizi doğramadı, hatta verdiği kırmızı kart tartışmalıydı yani lehimize denebilecek bir hakem yönetimi vardı
- Kalite olarak onlardan çok çok daha iyiyiz
- Taraftarımız önünde çok iyi psikolojik durumda çıktık, Fb kulübü ise büsbütün kaos içindeydi
- Başımızda derbi canavarı bir hoca vardı ve iki yıldır Fb'nin içinden geçmekteydi
- İşin ucunda kafalarına vurarak şampiyon olmak vardı
- İşin ucunda atılan tüm iftiraları çöp etmek vardı
Ve tüm bunlara rağmen, 11'e 11'ken de rakip eksildiğinde de, ilk devrede de ikinci devrede de, maç ortadayken de geriye düştüğümüzde de ezim ezim ezildik. Sadece ikinci devrenin ilk 5-10 dakikası var belki olumlu konuşabileceğimiz, fakat takımda Torreira ve Barış haricinde herkes döküldü ki o ikili de mücadelelerde yenik düştüler
Ve bu tarihi mağlubiyet Konya faciasının zeminini oluşturacak cinsten sarsıcı çapta net olarak
Nasıl ki Hasan Kabze'nin salladığı son saniye golü Denizli'nin zeminini oluşturduysa, bugün bu şekilde yenilmiş olmak da önümüzdeki haftanın kabusa dönüşmesine sebebiyet verebilir
Keşke şanssızlıktan, kalite eksikliğinden, şartların olumsuzluğundan, hakem hatalarından, tribün baskısından, psikolojik üstünlükten vs. bahsedebiliyor olsaydık
Fb camiasını ateşe atma fırsatının içine ettik, travmatik bir gece geçirdik
Yok muhtemelen şampiyonluğa kadar gelemeyecem.kendine gelebilen vr mı ? ben gelemedim hala
Şampiyonluk anca.kendine gelebilen vr mı ? ben gelemedim hala