⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simdi demin benim storylere göz atayim dedim de

cevremde ne kadar icten pazarlikli yavsak varsa hepsi ciddi masraflar edip bu maca gitmis istanbula

sirf bunlarin yüzü gülmesin sov yapamasinlar diye bile bu maci kaybetmis olabiliriz

hepsi mactan önce paylasim yapmis sonrasi yok

dün de yazdık, yine yazalım.

dün gs'ın oynadığı futbol kabul edilemezdir, büyük hayal kırıklığıdır ve fb kesin olarak haklı bir galibiyet almıştır.

ancak bunun çok geçerli sebepleri vardır. öncelikle sinir ve takıntılarımızı bir kenara bırakalım. hayatta her şey olur. biz ilk defa fb'ye kaybetmedik, son defa da. yeri geldi biz de onları yendik, sahalarında şampiyon olup kupa kaldırdık vs.

mağlubiyetin geçerli sebeplerine geri dönecek olursak;

bu geçerli sebeplerden en önemlisi, fb'in kaybedecek bir şeyi olmadan, gurur meselesi yapıp maça çıkmış olmasıdır.

biz ise "nasıl olsa şampiyonuz" rahatlığı ile oynadık.

ayrıca sahada tamamen futbol katili bir hakem vardı. her ikili mücadeleye faul çaldı. top her iki devrede de max 20 dk falan sahada kalmıştır.

bütün bunların sonucunda, köhn'ün bireysel hataları ve bir de muslera'nın boşa çıkması ile tam ölü dakikalarda pis bir korner golü yedik.

bir çok oyuncumuz da en iyi gününde değildi malesef.

bu işin saha içi kısmı. şimdi gelelim saha dışına.

maçtan sonra fbli yöneticilerin yaptıkları tam anlamıyla kepazeliktir. ayrıca suçtur.

sonuç olarak;

fb kısa vaadede bir galibiyet kazandı. gün onların günü. kutlasınlar. ancak bu galibiyet ile bütün pisliği yine halının altına süpürdüler. muhtemelen aynı başkan ve yöneticiler ile devam edecekler. hatta ismail kartal ile bile devam edebilirler. abartısız. mhy ile sözleşme uzatma işini de beklerim ben bunlardan.

bizim ise suratımıza buz gibi su çarpıldı, kendimize geldik. şampiyon da olsak dün gece bir çok kellenin üzeri çizildi bana göre.

Evt bizim takım tüm hafta maç sonu yapılacak şampiyonluk kutlamasına konsantre olurken fb tüm hafta bu maçı namus maçımız diyerek beklemiş.

10 kişi kaldıklarında takım ve hocamiz derin bir ohhhh çekip her şey bitti bu gece parti var diye düşündü.

Halbuki maç 0-0 di ve bir gole yenildiğimizin farkına varana kadar uyuduk.

Hoca maç sonu 10 kişi kalmasalar daha iyi olabilirdi bizim için demiş. Çok haklı. 11 olsalar bu kadar gevşek davranmazdik.

Reis hangi seviyeden bahsediyorsun..altı yediğimiz maçmı bundan iyiydi.
bırakın Allah aşkına yapmayın.
10 kişi köpek gibi kapandı.Biz kötü olduğumuz için bizim aptallığımıza yenildik.

Yahu hakemden bahsediyorsun bize dört tane kırmızı çıktı bir maçta.Bu maçta bir kırmızı kart gösterdi keşke göstermeseydi dedirtdi.
Namussuzlar sürekli yerde sürekli hakemle oynuyorlar taraftarla oynuyorlar.Hakem diyorsun namussuz mert hakemi karısı yaptı karısı nerde kart.Maç oynanmadı arkadaş maç.
Namussuz hakemi bir yana koyarsak evet adamlar üst düzey kapandı ve bizim aptallığımızla bir galibiyet aldılar bu kadar basit.

Bu arada kadro kalitesi olarakda önde falan değiliz.
Sağ bek stoper oynuyor.Sol bek evlere şenlik.ziyech varmı yokmu belli değil.37 yaşında mertens ve yeni yeni gelişen barışın ayağına bakıyoruz.onada biraz geçmişde neler deniliyordu biliyoruz.yedekleri saymiyim rezalet.her yönüyle iyi bir adam sayıyoruz torreira varmı başka.

Sanki daha önce muhteşem bir top oynuyormuşuz gibi yorumlar yapmayın.Kapanan takımlara karşı çok ciddi sıkıntı çekiyoruz işte.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6-0 yenildiğimiz maçtaki oyunumuz bu derece aciz değildi

Belki 4-0 yenildiğimizde bundan beter ezildik ama şartlar farklıydı o dönem: maç onların stadındaydı, hakem yönetimi onların lehineydi, bütçe farkından dolayı kadroları bizden çok daha kaliteliydi ve favorilerdi

Hiç kapandıklarını falan düşünmüyorum dün, 11'e 11'ken ağzımızın içinde pres yapıyorlardı 10 kişiye düşünce orta sahada pres yapmaya başladılar, ceza sahalarına doğru dürüst giremedik tüm maç, adamlar ise maçta gol pozisyonuna dönüşebilecek ataklar üretebildiler beş dakikada bir

Bunun adı acziyet değilse nedir?

Hakem de oyunun akmasına izin vermedi ama verse lehimize olacağını söylemek çok zor

Kadro kalitesi farkı da net ortada: kalecileri vasat, bekleri savunma bilmiyor, Çağlar gibi stoper banko oynuyor yanında sakatlıktan dönmüş bekten bozma bir herif, orta sahada MHY Szymanski falan oynuyor Tadic iyice bitap düşmüş yaştan ötürü, Batshuayi de hiçbir etkinlik gösteremedi büyük maçlarda hep olduğu gibi hayalete döndü

Dün Fb kapandı falan diye düşünüyosan maçı düzgün izlememişsin demektir. Beraberlik bize yetiyordu biz kapansaydık ya? Onu bile beceremedik

Dün biz ne oynadık onu açıklayacak kimse yok.
Sağ taraf felç icardi sahada yok mertens baris sarı kart görünce oyundan düştü zaten Kerem demirbay 2 3 maçtır düşüşte hoca da uyuyunca şu rezil takıma yenildik .
Bayern maçı 11 ile çıksak şu takıma fark atardık.
Hadi onu geçtim 10 kişi kalmış rezil takıma atak yapamadık takim yavaş yavaş oynuyor çıldırdım

Yok kibirliydik taraftar büyük konuştu ondan böyle oldu yorumlarını komik ve skor yorumculuğu olarak görüyorum

Geçen sezonki maçtan önce de taraftar aynı böyleydi ve takım da bu beklentiyi sahaya yansıttı

Taraftar böyledir, takımına güvenip gaza gelmeyecek de ne yapacak? Bu maçın bu şekilde geçmesinin son sorumlusu taraftardır. Buraya iki üç tane iddialı post atıldı diye olmadı olanlar. Topçunun gündemi motivasyonu odağı taraftarınkinden büsbütün bağımsızdır

Size kalsa o zaman Real Madrid, Bayern Münih, Manchester City gibi takımların taraftarı her maç öncesi ulan bu maç bir kaza çıkabilir belli olmaz mı diyor da böyle domine ediyorlar

Oyuncular kibirli ve rehavete kapılmış olabilir ama ilk devre tokat olmalıydı onlara da. Hem hocanın hem oyuncuların hiçbir bahanesi yok, dünden beri doğru düzgün bir açıklama bile yapmadılar nasıl telafi etmeyi planlıyorlar acaba yedikleri haltı?

Berkan ve Kerem girseydi korner gol olmasaydı kesinlikle yenerdik

Yahu biri gidip neden kırmızı görmedi saldırmadı mert hakan'a falan? yedek klubesine neden kızmadı onu bile anlamadım

Şu lanet olası koreografide ne gerek vardı rakip futbocularına yönelik görsel hazırlamak? Kimsenin kafasına gelmiyormu bunun rakibi daha fazla motive edeceğine?

Benim için maçtan bile daha fazla rezil bir olaydı. Bu bir. Diğeride devamlı yabancı madde atıp oyunu durduran ve konsantrasyonumuzu bozan 2 iqlu taraftarımız. Umarım ömür boyu bir daha stada giremezler.

Şu lanet olası koreografide ne gerek vardı rakip futbocularına yönelik görsel hazırlamak? Kimsenin kafasına gelmiyormu bunun rakibi daha fazla motive edeceğine?

Benim için maçtan bile daha fazla rezil bir olaydı. Bu bir. Diğeride devamlı yabancı madde atıp oyunu durduran ve konsantrasyonumuzu bozan 2 iqlu taraftarımız. Umarım ömür boyu bir daha stada giremezler.

Hepsi gurbetçi tayfa. Kafalar bir milyon maça giriyor, kendilerini kaybediyorlar.

Dün bunlardan oldukça fazla vardı. Neandertaller.

Ben maç sonu koridorda fbli futbolcuların tahriklerini yeni gördüm. Ne kadar gerizekalı bir camia bunlar ya :) Şu görüntüleri vermeye utanır normal bir insan. Yunus Akgün’ü de kutluyorum tepki gösterdiği için. Takımda kalır umarım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bunun sonucla ne alakasi var ya
Derbinin nasil bitecegini kestirmek zor iste napalim simdi bir mac kaybettik diye dünyalarimi yakalim?

Bizim taraftarları hayretler içinde izliyorum..
Ula biz bitmişiz ölmüşüz.Tarihin en skandal maçı falan yuh be arkadaş.Vay canına.
Yemin ederim çoğu maçta böyle kabız oyun oynadık.O zaman biz eleştirirken şimdi öldük bittik diyenler bize laf söylüyordu.
Ne olacakdı sağdan soldan deli gibi ataklar falanmı olacakdı.Yahu biz içeride anadolu takımlarına karşı bile zorlanmıyormuyuz ne anlatıyor bunlar.

Bırakın şikeciler gibi düşünmeyi.siz Galatasaray taraftarısınız.Bunlarla sidik yarıştırmayın.
Ulan şu şerefsiz namussuz mert denen gavatın götünü kaldırdınız.Olmaz olsun böyle taraftar.
Kareografi zaten evlere şenlik.
Sen o kareografiyi yaptıracağına maç sonu stada sahip çıksaydın.

Valla şu konuda yanılgıya düştük. Burada senin benim yazdığımdan etkilenmez kimse ama geçen hafta biz karagümrük maçını kazandığımız anda serdar ali gibiler başladı GS feneri evire çevire yenmek istiyor, yorum değil bilgidir diye. Burada mevzu bizi rehavete sokmak değil fenerli topçuları gaza getirmekti. Bütün hafta bu güdüyle hazırlandılar. Dün belki en iyisi değildi ama en mücadeleci oyunlarını oynamış olabilirler. Kaybedecek bir şeyleri de yoktu psikolojik bir baskı da yoktu. Tek maç özelinde çok doğru hazırlanmışlar. Bu tabiri sevmem genelde ama heriflerin mücadelesini boklamaya gerek yok. Dediğim gibi tek maç olarak bakarsak bizi mat ettiler. Ama bu lig usulü oynanan bir turnuva. Avantaj da hala bizde.

Dün her anlamda büyük bir hayal kırıklığıydı ancak hayat böyle anlardan ibaret. Önemli olan şey buna vereceğin reaksiyon. Şampiyon olduktan sonra oturup bu mağlubiyeti ve neleri düzeltmek gerektiğini doğru tahlil edersen bu maçtan bile bir şeyler kazanabilirsin.

6-0 yenildiğimiz maçtaki oyunumuz bu derece aciz değildi

Belki 4-0 yenildiğimizde bundan beter ezildik ama şartlar farklıydı o dönem: maç onların stadındaydı, hakem yönetimi onların lehineydi, bütçe farkından dolayı kadroları bizden çok daha kaliteliydi ve favorilerdi

Hiç kapandıklarını falan düşünmüyorum dün, 11'e 11'ken ağzımızın içinde pres yapıyorlardı 10 kişiye düşünce orta sahada pres yapmaya başladılar, ceza sahalarına doğru dürüst giremedik tüm maç, adamlar ise maçta gol pozisyonuna dönüşebilecek ataklar üretebildiler beş dakikada bir

Bunun adı acziyet değilse nedir?

Hakem de oyunun akmasına izin vermedi ama verse lehimize olacağını söylemek çok zor

Kadro kalitesi farkı da net ortada: kalecileri vasat, bekleri savunma bilmiyor, Çağlar gibi stoper banko oynuyor yanında sakatlıktan dönmüş bekten bozma bir herif, orta sahada MHY Szymanski falan oynuyor Tadic iyice bitap düşmüş yaştan ötürü, Batshuayi de hiçbir etkinlik gösteremedi büyük maçlarda hep olduğu gibi hayalete döndü

Dün Fb kapandı falan diye düşünüyosan maçı düzgün izlememişsin demektir. Beraberlik bize yetiyordu biz kapansaydık ya? Onu bile beceremedik

Yahu reis 6 tane gol yemişiz sen hala iyi oyundan bahsediyorsun.
İç sahada kaç tane maç var böyle zorlandığımz.
Yahu 10 kişi kalınca mecburda olsa kapandılar işte..Hala izlememişsin falan diyorsun.
Kırmızı öncesi tabiki önde basdılar.kırmızı olmasa çok farklı bir maç olurdu.Siz şunu anlayamıyorsunuz arkadaş kapanan takımla daha açık oynayan takımlara karşı oyunumuz çok farkediyor.

Bunlar kapanırken verdiğimiz pozisyonları daha önce çok maçta verdik.Ama öyle veya böyle galip geldiğimiz için kimse bahsetmedi.
Hiç değişen birşey yok.Bizim takımıın önde basarken getide rezalet durması sürekli rakiplerin bomboş alıp pas yapması hatta pozisyona girmesi.
Yahu bunu sadece şikeciler yapmadı çok takımdan yedik bu geçişleri.

Hakem hakkında söylediklerin falan olacak iş değil.
Yahu oyun akmasını geçtim.Adam tüm takdir haklarını adamlardan yana kullandı.mert denen namussuz kucağında gezdirdi hakemi.
Kırmızı göstermeseymiş keşke satılmış şebek.Çiku attığı tokatla atılmalıydı.

Oyun falan bahane sırf fenere yenildiğimzi için bu kadar tantana.
Bende şampiyon olayımda sokmuşum fenere diyorum .

oscterwolde tombala yapmış

bakalım şikebahçeli bu yavşağa ceza gelecek mi

GOB_hoUWMAAjylN

80 dakika 1 kisi fazla oynamamiza ragmen aslinda 9 kisi oynadigimiz görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt