⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sezon bu maçın intikami alınmalı. Kadikoy tamamda Arenada ustunlugu ele almamiz lazim

Bu maç ölüm gibi bir etki yarattı tüm camia üzerinde...

Suna eminim , eğer bu maçı kazansaydik , transfer döneminde daha gevşek davranıp önümüzdeki seneyi riske edebilirdi. Rehavet vardı bir hayli.

Ama bu maç ayaklarımizi yere bastırdı , eksiklerimizi yüzümüze yüzümüze vurdu.

Suna eminim , eğer bu maçı kazansaydik , transfer döneminde daha gevşek davranıp önümüzdeki seneyi riske edebilirdim. Rehavet vardı bir hayli.

Ama bu maç ayaklarımizi yere bastırdı , eksiklerimizi yüzümüze yüzümüze vurduk.

Prag ve Kopenhag deplasmanları bir de bu maç otursunlar izlesinler. Aynı şeyleri yaşamayı hak etmiyor bu taraftar.

Suna eminim , eğer bu maçı kazansaydik , transfer döneminde daha gevşek davranıp önümüzdeki seneyi riske edebilirdi. Rehavet vardı bir hayli.

Ama bu maç ayaklarımizi yere bastırdı , eksiklerimizi yüzümüze yüzümüze vurdu.

Sanmiyorum renkdas

Prag ve Kopenhag deplasmanları bir de bu maç otursunlar izlesinler. Aynı şeyleri yaşamayı hak etmiyor bu taraftar.
Prag ve Kopenhag deplasmanlarında yinede futbol oynadık kopenhag zor korudu kalesini bu maçta ne oynadığımızı bırak taraftar futbolcular teknik heyet 7 kıtadan 7 futbol alimi gelse isim koyamaz 20 yıldır ben kendi stadımızda hiç bir fener maçını bu kadar rezil oynadığımızı hatırlamıyorum en kötü kadrolarımızla kaybetsek bile pozisyonlar buluyorduk hagiyle geretsle filan tamam 5 statik topçuyla oynadık okanın sistemine uygun değil bu kadar statik adam filan ama bu maçta başka bişey oldu basireti bağlandı takımın sanki artık kibirdenmi oldu iyi hazırlanmadıkmı bilmiyorum ama hiç normal değildi o gün takım

şikebahçem ölüm kalım maçından ilk kez ölmeden çıkmayı başardı. o yüzden bu maç onlar için şampiyonluktan daha önemliydi fırıldak alinin dediği gibi

tarihi bir başarıya imza attılar ve G.sarayın şampiyonluğunu 1 hafta geciktirdiler. bu başarı nedeniyle feneriumda o maçın kadrosunun ilk 11inin basılı olduğu bir tshirt hamlesi bekliyorum. 6 kasımda 6-0 kutladıkları gibi bu başarıyı da yıldönümünde anabilirler. kadrodaki isimler şimdiden şikebahçenin efsane ilk 11inde yer edindiler bile.

bundan 20 yıl sonra nasıl 6 0 konuşuluyorsa bu da f.bahçe camiası tarafından konuşulacaktır. biz size evinizde şampiyonluk kutlatmadık şeklinde taraftarları övünecektir. şikebahçe camiasının 100 yılı aşan tarihinin ender başarılarından birisidir

Mumkunse sampiyon olmayalim ama.sunlara sami yende yenilmeyelim, hayatta en nefret ettiğim sey iceride fenere maglup olmak

Katılmıyorum. Hep istisnasız biz şampiyon olduktan sonra ligde içeride dışarıda her maç altışar altışar bile yiyebiliriz, hiç problem değil. Aksini düşünenin de Galatasaraylılığından şüphe ederim. Biz şampiyon olduktan sonra kim takar ligdeki 2 tane FB maçını...

Bu maç uzun vadede bir kazançtır. Erden Timur'un dediği gibi kibirlendik ve tokadı yedik. İşin güzel tarafı bu tokadı yememize rağmen şampiyon olduk. Fb genelde böyle tokatları yediğinde şampiyonluğu veriyor.

Önümüzdeki sezonun motivasyonunu aldık. tşklr fnrbhce

Bu maç bir kazanç olmalıyken hiçbir şey olmamış gibi davranılmaya devam edildi. Hoca ve yönetim her şartta 102 puan 17/17 yapan takım olarak lanse etmeye devam ettiler.

10 kişiye karşı maç boyu 1 tane organize atağın ve pozisyonun hatta isabetli şutun yoktu üstüne rakibin 3-4 tane net pozisyonu var o gün sistemle ya da oyuncularla ilgili bir kurgu oluşturulmalıydı.

17/17 yapan takım oyuncuları beşiktaş'dan 5 yedi İsviçre liginin sonuncusuna adam gibi pozisyona giremeden elendi.

Sadece futbolda değil ülke gündeminde futbol dışı konularda bile felaket geliyorum derken önlem alınmaz ve ardından felaket gelir çünkü görünen şey geçiştirilir hiçbir şey yokmuş gibi davranılır.

Bu maçtan hiç ders çıkarmadı ne hocası ne de yönetimi.

Vallahi Galatasaray tarihindeki kendi açımdan en üzücü derbi mağlubiyeti diyecektim de takımımız sağolsun üç ay sonra daha beterini yaşattı, ondan da ders almadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt