Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.203
- 25.589
- 2.598
Gelecek sezon bu maçın intikami alınmalı. Kadikoy tamamda Arenada ustunlugu ele almamiz lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç ölüm gibi bir etki yarattı tüm camia üzerinde...
Suna eminim , eğer bu maçı kazansaydik , transfer döneminde daha gevşek davranıp önümüzdeki seneyi riske edebilirdim. Rehavet vardı bir hayli.
Ama bu maç ayaklarımizi yere bastırdı , eksiklerimizi yüzümüze yüzümüze vurduk.
Bu maç ölüm gibi bir etki yarattı tüm camia üzerinde...
Suna eminim , eğer bu maçı kazansaydik , transfer döneminde daha gevşek davranıp önümüzdeki seneyi riske edebilirdi. Rehavet vardı bir hayli.
Ama bu maç ayaklarımizi yere bastırdı , eksiklerimizi yüzümüze yüzümüze vurdu.
Prag ve Kopenhag deplasmanlarında yinede futbol oynadık kopenhag zor korudu kalesini bu maçta ne oynadığımızı bırak taraftar futbolcular teknik heyet 7 kıtadan 7 futbol alimi gelse isim koyamaz 20 yıldır ben kendi stadımızda hiç bir fener maçını bu kadar rezil oynadığımızı hatırlamıyorum en kötü kadrolarımızla kaybetsek bile pozisyonlar buluyorduk hagiyle geretsle filan tamam 5 statik topçuyla oynadık okanın sistemine uygun değil bu kadar statik adam filan ama bu maçta başka bişey oldu basireti bağlandı takımın sanki artık kibirdenmi oldu iyi hazırlanmadıkmı bilmiyorum ama hiç normal değildi o gün takımPrag ve Kopenhag deplasmanları bir de bu maç otursunlar izlesinler. Aynı şeyleri yaşamayı hak etmiyor bu taraftar.
Mumkunse sampiyon olmayalim ama.sunlara sami yende yenilmeyelim, hayatta en nefret ettiğim sey iceride fenere maglup olmak