⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

tamamdır sen de şampiyonluğa sevinirsen adam değilsin?

Hocam ben şampiyon olamayız demiyorum bahsettiğimle söylediğin ayrı konular
Neden sevinmeyecekmişim ki ?

Şikeciler ölüm kalım maçlarından sağ çıkamaz İstanbul’a yenilir yine şampiyon oluruz orası ayrı bir konu ancak
Konya maçında takım şikecilere karşı oynadığı gibi yürüyerek oynarsa zaten sevinmem şampiyonluğa

Ben geçen pazar günkü ruhsuzluğu kabul etmiyorum ve bu tarz bir organizasyonun zamanı olmadığını düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam ben şampiyon olamayız demiyorum bahsettiğimle söylediğin ayrı konular
Neden sevinmeyecekmişim ki ?

Şikeciler ölüm kalım maçlarından sağ çıkamaz İstanbul’a yenilir yine şampiyon oluruz orası ayrı bir konu ancak
Konya maçında takım şikecilere karşı oynadığı gibi yürüyerek oynarsa zaten sevinmem şampiyonluğa

Ben geçen pazar günkü ruhsuzluğu kabul etmiyorum ve bu tarz bir organizasyonun zamanı olmadığını düşünüyorum

Takımda bozulan morali düzeltmek için düzenlenmiş olunamaz mı? Bunlarda insan robot değil. Birlikteliği bu tarz organizasyonlarla yaparsiniz. Hiç mi kurumsal etkinlik görmediniz? Onlar bile çalışanlarına yönelik yapiyorken koskoca Gs yapınca mi suç?

Bu dediğini İsmail Kartal diyince dalga geçiyoruz biz yok 96 puan almış takım yok 99 puan almış takım banane kardeşim isterse 110 puan alsın takım , eğer 110,5 puan alan takım varsa başarısızsın

Geçen haftaki ciddiyetsizliği 90 dk boyunca gördük hepimiz

Yoo ismail kartal ile bunu dediği için dalga geçmiyoruz.

İki kelimeyi bir araya getiremediği, gergin ablak bir surat ifadesi ile her maç sonunda rakibine çamur attığı, garip garip davranışlar ve tercihlerde bulunduğu için dalga geçiyoruz.

Alt tarafı geçen hafta 1 puanı nasıl olsa alırız psikolojisi ile oynadık. İşin o kısmı eleştirilebilir fakat tekrar diyorum rekorlar kırmış bu takıma Florya'da suyu ekmeği yol demek doğru değil.

Yapay Zeka'ya Maçlar'ı sordum biz bu Maç'ı kazanarak şampiyon oluyomuşuz.Fb ise o da kazanıyomuş.Hatayspor da kazanıyo ve Trabzonspor da rotasyon yaparak çıkacak ve Maç berabere bitecek diyo :D

Yapay Zeka'ya Maçlar'ı sordum biz bu Maç'ı kazanarak şampiyon oluyomuşuz.Fb ise o da kazanıyomuş.Hatayspor da kazanıyo ve Trabzonspor da rotasyon yaparak çıkacak ve Maç berabere bitecek diyo :D
O durumda mke mi düşüyor Konya mı puan eşitliğinde.
Baktım şimdi ikilide Konya önde. Gg mke

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay Rize 0

Ankaragucu 1

Biz de 2

Olacak gibi 1 hissiyata sahibim

Hatay Rize 0

Ankaragucu 1

Biz de 2

Olacak gibi 1 hissiyata sahibim
:D
akasya-durağı-sinan-5.webp

Fb mağlubiyeti yüzünden akıllar gitti gibi inşallah Okan hoca farklı bir kafadadır 17-18 sezonu fb ile aramızda 3 puan var ikili averaj eşit ama her türlü yenildiğimiz fenerinde kazandığı senaryoda fb bizi geçipşampiyon oluyor. Bundan çok daha zor bir dep bence göztepe ve ligde iyi durumdalar. Sonuç olarak koyduk geldik.

Geri
Üst Alt