⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Ya eskiden kahvehaneler maç zamanı oyun vs biter masalar kaldırılır yerini sandalyeler alır maç izlenirdi artık yok mu o işler ya. Dehşet rahatlatıcı bir ortam oluyordu. Geçen gezdim gezdim bulamadım maç izleyecek yer anasını satim.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim 2 gündür iyi topladı.
Önce sabah günaydın paylaşımı için Erden Bey'in ve Okan hocanın "bayrakları hazırlayın" beyanları sonrasında bugün oyuncuların aileleri ile birlikte yaptıkları piknik benzeri organizasyon ve uA'nın cumartesi günü takımı Florya'dan uğurlayacağının duyurulması ile maç havasına girmişiz gözüküyor.

Maçın havasına girmemiz yeterli zaten o gün şampiyon olabilmemiz için, hayalet ve ruh gibi şok halinde oraya gidersek ancak şampiyonluğu bırakırız.

whoscored bu maç için 0-0 tahmini yapmış ve "disgrace of gijon" olayına atıf yapmış.

bu tarz sitelerde türk ligini analiz edenler muhtemelen türk personellerdir.

bu analizi de oturma organının içi cayır cayır yanan bir ifbli yapmış belli.

bu arada bu maç özelinde,

gs'ın amacı nedir? şampiyon olmak. 1 puan yetiyor.
konya'nın amacı nedir? ligde kalmak. 1 puan yetiyor.

ligin geri kalan takımlarından önce, konya ve gs'ın kendi amaçları var yani :)

her iki takıma da, kendi amaçları için 1er puan yetiyor.

şimdi her iki takım da, anlaşıp, maçı berabere bitirse ne olur? suç mu? yooo? etik dışı mı? yooo neden etik dışı olsun?

konyaspor örneğin, dk 60 0-0 giden bir maçta açık oynayıp neden kendini riske etsin? 0-1 olsa küme düşecek belki. 0-0'a kesin olarak ligde kalıyor ama. bunun neresinde etik dışı bir durum var ki? ligin kaderi tesadüf eseri bu sonuca bağlanmış. şansına küssün ifbliler.

Geçen hafta derbi maçı öncesi 1 gram şampiyonluk modunda değildim bu maç öncesi inanılmaz moda girdim. Çılgınlar gibi kutlayacağım şampiyon olursak. Şikeciler de bi tane falcının gazına gelip inanılmaz ümitlendi gene büyük hüsran yaşayacaklar :asd:

bu arada bu maç özelinde,

gs'ın amacı nedir? şampiyon olmak. 1 puan yetiyor.
konya'nın amacı nedir? ligde kalmak. 1 puan yetiyor.

ligin geri kalan takımlarından önce, konya ve gs'ın kendi amaçları var yani :)

her iki takıma da, kendi amaçları için 1er puan yetiyor.

şimdi her iki takım da, anlaşıp, maçı berabere bitirse ne olur? suç mu? yooo? etik dışı mı? yooo neden etik dışı olsun?

konyaspor örneğin, dk 60 0-0 giden bir maçta açık oynayıp neden kendini riske etsin? 0-1 olsa küme düşecek belki. 0-0'a kesin olarak ligde kalıyor ama. bunun neresinde etik dışı bir durum var ki? ligin kaderi tesadüf eseri bu sonuca bağlanmış. şansına küssün ifbliler.
Heyecandan stresten olmeyecegimi bilsem igrenc sutsuz bi 0-0 isterdim gercekten

Geri
Üst Alt