Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.053
- 101.273
- 5.238
necati ablaNe demek lan o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
necati ablaNe demek lan o
Kaç olur 30 da. Ankaragücü tarifesi olur mu30. dk gibi mevzu lehimize netleşecektir
H. Cund
Kaç olur 30 da. Ankaragücü tarifesi olur mu
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyon olup hemen transfer nöbetine gecmemiz lazim1-0 önde oluruz
öbür skorlarda da konyayı rahatlatacak hbrler gelir
2. yarının başında 2.yi atıp halay çekmeğe başlarız
Şampiyon olup hemen transfer nöbetine gecmemiz lazim
Peace War kardeş kafanda kim var transfer münasebetindeŞampiyon olup hemen transfer nöbetine gecmemiz lazim
Tolga bey transfer nöbeti bunyeme iyi geliyor. Farketmez benim icinPeace War kardeş kafanda kim var transfer münasebetinde
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonluk sezonunun ardından gelen transfer nöbeti paha biçilemezTolga bey transfer nöbeti bunyeme iyi geliyor. Farketmez benim icin

Niye giymiyoyuz yecep beytwıttera sakın gıymeyın
Wanda için mi diyorsuntwıttera sakın gıymeyın
Ts ocaktan beri berabere bitmiyor maçları banko berabere kalırlar bu sefer.Yapay Zeka'ya Maçlar'ı sordum biz bu Maç'ı kazanarak şampiyon oluyomuşuz.Fb ise o da kazanıyomuş.Hatayspor da kazanıyo ve Trabzonspor da rotasyon yaparak çıkacak ve Maç berabere bitecek diyo![]()
Twitter'a girilmez artik çünkü X oldutwıttera sakın gıymeyın

Heyecandan stresten olmeyecegimi bilsem igrenc sutsuz bi 0-0 isterdim gercektenbu arada bu maç özelinde,
gs'ın amacı nedir? şampiyon olmak. 1 puan yetiyor.
konya'nın amacı nedir? ligde kalmak. 1 puan yetiyor.
ligin geri kalan takımlarından önce, konya ve gs'ın kendi amaçları var yani
her iki takıma da, kendi amaçları için 1er puan yetiyor.
şimdi her iki takım da, anlaşıp, maçı berabere bitirse ne olur? suç mu? yooo? etik dışı mı? yooo neden etik dışı olsun?
konyaspor örneğin, dk 60 0-0 giden bir maçta açık oynayıp neden kendini riske etsin? 0-1 olsa küme düşecek belki. 0-0'a kesin olarak ligde kalıyor ama. bunun neresinde etik dışı bir durum var ki? ligin kaderi tesadüf eseri bu sonuca bağlanmış. şansına küssün ifbliler.