⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Bahattin şimşek yönetsin çata çat maç olsun bıktım bu ota boka düdük çalan hakemlerden.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu dakikadan sonra şampiyonluğun anlamlı olabilmesi için sadece şu senaryo yaşanmalı benim nezdimde

Konya dk 90 a 1-0 önde giriyor şikeciler İstanbul ile olan maçlarında çoktan fark atmış
şampiyonluk kutluyorlar derken 90+ da skoru 1-1 e getirip toplu kuş katliamına sebebiyet vermezsek ben kutlamaya bile çıkmam

Heralde şu senaryo gerçek olsa bugün şikecilere yenilmek bile çok tatlı bir sonuç olurdu doğrusu :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haftaya yine sürekli düdük çalan birini hakem olarak verecekler,önemli olan bizim 11 oyuncu ve hocamız yine gevşek gevsek biz sampiyonuz modundmı olacaklar
Bugunku macta hakemin tek hatasi yandas hiyarini cokca konusturmasi oldu. Baska ne yapti? Biz ataga kalktik ta durdurdu falan mi yani? Derbi macini gayet iyi yonetti.

10 milyonluk canta var diyorlardi. O son mactan önce herhalde artik oyuncu basi 10 milyona dönebilir.

Fener maçında beraberliğe oynamadık ki biz? Aksine rakip 10 kişi diye gereksiz önde oynadık. Savunmadan çıkışlarda kaptırdığımız her top kontra olarak kalemize döndü. Bu maçta da savunmayı rakip ceza sahasına kadar çıkarırsak tarihimizin en büyük hezimetine davetiye çıkarırız.

Normal şartlarda ölü halimiz bile yener Konya'yı. Ama maça kadar gidecek teşvikler, çantalar işin rengini değiştirebilir. Çabuk toparlanmamız lazım.

Bu maç okan hocanın yönetimin ve bir çok oyuncunun gelecek sene olup olmayacağını belirleyecek. Kim ne derse desin biz Şikeciler gibi değiliz. Başarısızlığı tahammül olmaz burda. Hele hele son iki maçta 1 puanla şampiyon olacakken kaybedersek kimse kalamaz bizde

Haftaya konyaya 1 puan dahi yetse tonca para gider yenin diye. Sampiyonlugu son maca birakmak cok sacma oldu. Eglendik güldük ama yillar önce fenerin bir denizli faciyasi aklima geliyor buda beni net bir sekilde korkutuyor.

Bugunku macta hakemin tek hatasi yandas hiyarini cokca konusturmasi oldu. Baska ne yapti? Biz ataga kalktik ta durdurdu falan mi yani? Derbi macini gayet iyi yonetti.
yanı cok düdük caldı diyoruzda bencede biz top oynayamadık ki
gol atarsın golünü vermez
net penaltı vermez vs şeyler olsa anlarım
ama bizimkiler rakip kaleye gitmek istemedıler resmen buna hocada dahıl

okan hocaya çok gereksiz yükleniliyor tamam bu maçta kötüydü ama bu adam derbilerde hep sevindirdi bizleri. Haftaya şamp olup bu cenabet sezonu bitiririz inş

aklınızda olabilecek en kötü hakeme hazırlayın kendinizi ki hakem bahanesine kimse sıgınamasın

Haftaya konyaya 1 puan dahi yetse tonca para gider yenin diye. Sampiyonlugu son maca birakmak cok sacma oldu. Eglendik güldük ama yillar önce fenerin bir denizli faciyasi aklima geliyor buda beni net bir sekilde korkutuyor.
Paradan önce o 1 puan önemli Konya icin. Madem rakip tonca para gönderiyor rakiplere veya hakemlere ozaman bizde o 1 puama anlasallim. Nasila o paradanda önemli su an konya icin. Gercekten yapacan bunu bu düzene karsi ya, neyse.

Geri
Üst Alt