⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşulacak hiçbir şey yok artık çok kötüydük ve hak ederek kaybettik hiç o maça takılmadan direkt bu maça odaklanılmalı. Bu maçta sahada 1 saniye bile yürüyen futbolcu görmek istemiyorum herkes o topu ısıracak ve bu maçla şampiyon olacağız hayırlısıyla.

Beraberliğe çıkarsak yüzde yüz yeniliriz, bak bugün de oynadık yenildik
Bugün beraberliğe oynayan takım 10 kişiden her 3-4 dakikada 1 kontra atak yemezdi orta sahası yol geçen hanı olmazdı 11 kişi topun arkasında dururdu.

Hücum yaptık desen yok defans yaptık desen yok ikisi birden yapamazsan 10 kişiye karşı rezil ederler.

Valla bende şampiyonluğun tadı falan kaçmadı. Zaten bugünkü riske karşı Karagümrük maçı deli gibi sevindim. Var futbolda böyle şeyler. İstedikleri kadar sevinsinler içten içe ezilen onlar. Çünkü o kupa buraya gelecek.

Dalga geçme amaçlı mı yazıyorsun anlamadım ama maçın ilk yarıdan farka gideceğini gösteren gösterge yok elimizde. Geçen sezonu da katıyorum bir tek başak maçı aklıma geldi
neden dalga geçme amaçlı yazayım yahu? şimdiden görüşümüzü yazıyoruz.

altan'ın kelini görüne "oyuna girsin" demiyoruz.

geyiği anlamadıysan cwp yazma pls reyiz.

Kenya şampiyonluğa engel olursa forumda ki Kenya'lılar ihraç edilip Kenya'lı şahısların da foruma üye olması yasaklanmalıdır.

Bugün beraberliğe oynayan takım 10 kişiden her 3-4 dakikada 1 kontra atak yemezdi orta sahası yol geçen hanı olmazdı 11 kişi topun arkasında dururdu.

Hücum yaptık desen yok defans yaptık desen yok ikisi birden yapamazsan 10 kişiye karşı rezil ederler.

Kopenhag maçının kopyası işte, biraz dirençli takımlar bizi bu sene hep yendi

Hızlı oyuncuları daha olmayan ve 1 puanın iki takıma da yettigi bir maçta en kotu o 1 puanı alır şampiyon oluruz herhalde.

Eleştiri haklı üstad, ancak Berkan oynasa yerine bu sefer topu ileri çıkartmakta zorlanabiliriz. Tabi farazi benim konuşmam, karar Okan hocada
Topu bizde Kerem çıkarmıyor zaten ileri. Özellikle son iki maçıp tekrar izleyin. Kerem top bekliyor ilerde Mertens'in yanında.
Bizde ileri topu taşıyan 1. Abdülkerim 2. Torreira başka yok. Ha bir de Sasha vardı gitti.

Ucu ucuna yenecekseniz hiç çıkmayın şampiyonluğu verin. Yapacağınız işe s......

Geri
Üst Alt