⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Asıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklar
Ben 2000'den beri yaşadığıımız bütün şampiyonlukları flu bile olsa hatırlarım ama fenerle çoğu maçı hatırlamam bile. Hatta bazen programlarda, youtubeda karşıma çıktığında bu maçı ne zaman oynadık, oha bu bizde oynadı mı falan oluyorum.
Ayrıca bırakın konuşsunlar hatırlatsınlar, yıllardır 6-0 konuşuyorlar netice ne? Rencide mi oluyorsunuz

Denizlideki durum oluştu. O zaman biz rahat rakibe hemen goller atıp şikecilerin maçına odaklanmıştık. Şimdi onlar rahat takımı erken gollerle yenip bizim maçı bekleyecekler. İnşallah sonu kötü olmaz
denizli'deki durum oluşmadı musty arpAÇ.

fb denizli'de galip gelmek zorundaydı, berabere kaldı.

gs ise konya'da 1 puan alsa yeter. ayrıca konya da 1 puan alında kümede kalıyor.

Konya bela bir deplasman. Winnerlık olayı bu maçla birlikte tarihe karışır. Bizim mal sürüsü bütün ivmenin içine sıçtı.

Gümrük maçında da Y gibiydik Fener maçında da , o yüzden yeneriz ederiz diyemiyorum.

Toteme de sokayım futbola da sokayım
La alt tarafı 1 Maç :D Şampiyonlukta avantajlıyız.Bak ben daha önceleri yenildiğimiz Maç'ta falan filan çok sinirlenirdim baktım o oyuncular hocalar maaş prim alırken bu kadar üzülmeye sinirlenmeye değmez dedim.Haftaya bence en azından 1 puanı alır ve şampiyon oluruz..

Bu maçı iyi oynayıp kazanıp bugünü unutturmamız lazım. Bir sezon vardı play off çıkarmışlardı. O sezon da evimizde yenilik ama şampiyon olduk. Şampiyon olursak bugünkü maçı sadece kötü oynadık diye hatırlarız. Umarım bir saçmalık yapmayız.

Toteme de sokayım futbola da sokayım
Ben 3-4 yıldır bu mentalite ile takip ediyorum ya. Galatasaray'ı çocukluktan severim, fanatiklik boyutuna kadar çıkmıştım ergenlikle birlikte. Ancak verdiğim süre ile aldığım hazza bakınca bana zarar verdiğini düşündüm Türkiye'de bu sporu izlemenin. Bir süredir çok ön planda değil futbol benim için ama hala Galatasaray'ı sevdiğimden takip ediyorum sadece. Bilhassa ülkede ki spor kültürü korkunç bir şekilde geriye gittiği için asla ama asla içinde olmak istediğim bir şey değil ya

şu maçta 1-0 geri düşersek bu takımın maçı çevireceğine inanıyor musunuz sadece soruyorum.

Asıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklar
Renktas adamlar bizi evinde 20 kusur yıl yendi her zaman biz sonuca baktik , inan bana haftaya sampiyon olduktan sonra onlarinki zugurt tesellisi olur en fazla. Sonucta sacma sapan uyutup 1 tane atip kazandilar. 50 tane duran top verirsen iste kaza oluyor boyle. Haftaya konyaya atacagimiz gol butun sezonun kotu anlarini siler.

Zaha
Kerem, Mertens, Baris
Berkan, Torreira
Köhn, Abdülkerim, Nelsson, Kaan
Muslera

La alt tarafı 1 Maç :D Şampiyonlukta avantajlıyız.Bak ben daha önceleri yenildiğimiz Maç'ta falan filan çok sinirlenirdim baktım o oyuncular hocalar maaş prim alırken bu kadar üzülmeye sinirlenmeye değmez dedim.Haftaya bence en azından 1 puanı alır ve şampiyon oluruz..
Çok doğru o kadar maaş aliyorlar. Bir de bu yorgunluk mevzusuna sinir oluyorum. Çarsamba mac oynaniyor pazar yorgun olunuyir. Hadi ya!! Sanki asgari ucretle madenlerdr calisiyorlar

Buraya fark atarız yazınca ve atamayınca yazan adamın suçu olmuyor tabi ki herkes fark bekliyor galibiyet bekliyor işin doğası bu. Sportif kaza olur her zaman olabilir fakat kaleye isabetli şut çekmemek kaza olmuyor. Konya açık ara ligin en kötü takımı beraberlik bile alamıyorsan hiçbir şeyi hak etmiyorsun zaten.

ben fb maçı için asla böyle bir yorum yapmadım.
bu maç ilk yarı 3 fark olur.
sanırım konya takımını hiç izlemediniz.
istanbulspor dahil ligin en kötü takımı.
bu sezon hangi deplasmanda ilk yarı 3 fark attık da bu kadar stresliyken atalım? bir tek samsun deplasmanında 2-0 yaptık diye hatırlıyorum. her türlü zor geçecek o maç. ilk yarı berabere bitmesini bekliyorum. konya'nın kötü olması işi değiştirmez maalesef.

Ulan bu febeliler demekki bu zulumu kac senedir cekiyormuş. Iyi yaşamişlar bu zamana kadar

Neyse sinirim gecti. Konyayi konyada yenip sampiyon olacagiz

Ama buruk bir sampiyonluk olacak benim açimdan

Geri
Üst Alt