Nedim Sertel
Aslan Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.647
- 5.196
- 1.043
Fatih Terim mi? Yunanistan'da kovulmakla meşguldü en son.Fatih hoca çıkmazsa şu maça yazıklar olsun.Hepsi gitsin yönetim monetim hepsi defolsun 0 şaka yada 0 sinirle söylüyorum bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim mi? Yunanistan'da kovulmakla meşguldü en son.Fatih hoca çıkmazsa şu maça yazıklar olsun.Hepsi gitsin yönetim monetim hepsi defolsun 0 şaka yada 0 sinirle söylüyorum bunu
Ezerek yenme gibi bir durum yok. Cok direncli oynadilar. Bizimkiler de coktan tatile cikmis. Haftaya cikip Konya'yi yenelim, iki sene sonra bu maci kimse hatirlamaz.Bu saatten sonra şampiyon olduğumuzda bile adamların artik bahanesi var. Evinde şampiyon yapmadık hemde 10 kişi ile ezerek yendik diye. Sen şampiyon olunca adamlara dicek biseyin yok. Üstüne sampiyonluk giderse dağılırız. Her yerinde bok gibi bir son maç
Asıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklarBiz onlar miyiz ustad? Diyecek lafa gerek yok samp olalim onlar konussun. Hepimizi cok kırdı mac . Basim agriyor butun gece de gecmez ama sampiyonluk geldigi an butun maclar unutulur.
Asıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklar
şampiyonluğu mu verelim abi? abartmasanız? Geçen sene de biz 2 maç yendik. derbilerde herzaman kazanılacak gibi bir durum yok ki? kötü oynadık yenildik. Haftaya şampiyon olacağız inşallah.Asıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklar
SanmamAsıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklar
Sonuna kadar haklısın bazılarının yaşı yetmiyor olabilir mesela 2006 sezonunu sadece youtube dan izlemiş olabilirler.olm bi sakinlesin la sampiyonluk gitse umrumda degil diyenler var yuh
lan biz ilk defa yenilmedik fbye
bazi sezonlar hic puan alamadik fbden ama yine de sampiyon olduk
fbden hic puan alamadan sampiyon oldugumuz bir sezonu söyleyin bana desem google bakmadan kimse bir sey diyemez
bu maclar unutulur ama sampiyonluklar unutulmaz
su simarik insanlari direkt banlayin abi forumdan
hic yakismiyorlar buraya