⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Polyana olmayın gerçekleri görün psikolojik travma diye bir şey vardır bugün 11'e 11'de kaybetmedin 10 kişiye karşı 80 dakika pozisyon bile bulamadan kaybettin beraberlikte bile şampiyonluk yetiyordu kutlamalar olacaktı beceremediler.

Siz sanıyor musunuz özgüvenimiz kırılmadı ya da ufakta olsa bir korku oluşmadı Galatasaray'ız biz olmaz öyle bir şey dünyada yok illa ki korku, panik, gerginlik olacak.

İki takım berabere kalsın hem Konya hem biz istediğimize ulaşalım yok Galatasaray öyle şeyler yapmaz yok böyle strateji budur iki takıma beraberlik yetiyorsa yetiyordur bunun Galatasaray'lılık ya da başka takımla alakası yok.

Sampiyonlugun tadı kaçtı maalesef.

Polyana olmayın gerçekleri görün psikolojik travma diye bir şey vardır bugün 11'e 11'de kaybetmedin 10 kişiye karşı 80 dakika pozisyon bile bulamadan kaybettin beraberlikte bile şampiyonluk yetiyordu kutlamalar olacaktı beceremediler.

Siz sanıyor musunuz özgüvenimiz kırılmadı ya da ufakta olsa bir korku oluşmadı Galatasaray'ız biz olmaz öyle bir şey dünyada yok illa ki korku, panik, gerginlik olacak.

İki takım berabere kalsın hem Konya hem biz istediğimize ulaşalım.

O yüzden kadroda ciddi değişiklikler bekliyorum, kerem Berkan zaha gibi oyuncular oynamali

Berabere kalıp iki takımında maç sonu sevinmesi, var bir hayalim.

bu sezon hangi deplasmanda ilk yarı 3 fark attık da bu kadar stresliyken atalım? bir tek samsun deplasmanında 2-0 yaptık diye hatırlıyorum. her türlü zor geçecek o maç. ilk yarı berabere bitmesini bekliyorum. konya'nın kötü olması işi değiştirmez maalesef.
:ka:

FB macinda yapamadigimiz bakalim bu macta yapabilecek miyiz. Mesela top oynamak degil burda, ilk once ekip olarak karar vermek; beraberlik icin mi cikiyoruz kazanmak icin mi. Arada kalirsan boyle sacma gol ile maci verirsin. Konya maci da benzer olur eger ekip olarak ne yapmak istedigimize karar vermez isek. Galibiyet ise hedef, oyle oynayacagiz. Bir puan ise, ona gore kapanip kontra arayacagiz.

Ama arada kalirsak isler sansa kalir; ve bu durumda hersey olabilir.

Karar vermek lazim, ondan sonra sahaya cikmak lazim. Konyaspor kotu takim net, ama futbol boyle bir oyun. Gider sacma sapan bir kirmizi yeriz sonra isin icinden cikamayabiliriz.

Artik hersey oyuncularda, karar vermek icin 1 hafta var.

Şu şampiyonluğu alıp transfer nöbetinde önümüzdeki sezonun kadro geyiğini yapalım. Lütfen.

Yapmayın yahu. Bugün rahat oynamamızın sebebi Konya' ya 1 puan yetmesiydi zaten. Okadar da değil. Konya da yenilen adam zaten şampiyon olmasın.

Tek sorunum şuan yiyeceğimi içeceğimi hazırlayıp şamp. kutlayacaktım. Boğazıma dizildi

Ali koç un çantası çoktan Konya’ya doğru yola çıkmıştır heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Küme düşme korkusu bir takıma herşeyi yaptırır. Bu maça kadar sıradan dandik bir takım olan konyaspor bu maç özelinde ligin en iyi topunu oynayan takım gibi olabilir 1 maçlık.

O yüzden bilemiyorum Altan, içimde büyük bir korku var.

Orta sahayı 3'le bu maç

Berkan Torreira ve Kerem yap

İleride forvette Zahayı oynat

Formayı adaletli dağıt

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Abdülkerim kesmek çok işe yaramadı, yeniden takıma dönmesi gerekiyor bu maçta

Geri
Üst Alt