- 28 Temmuz 2019
- 46.764
- 47.902
- 3.633
Feramuz buraya üçlü çektir tayfaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oral Sever1000 sayfa yapacagiz konuyu herkes yazsin biseyler
Halen Burcu konusuna yazılıyor nasıl olacak bu iş1000 sayfa yapacagiz konuyu herkes yazsin biseyler
Kemal Özbaş sitenin ayarlarini bozduHalen Burcu konusuna yazılıyor nasıl olacak bu iş
Solda iyi bence keremi sağa atalım olmaz mıBarış Alper sağ kanat demeyen de ne bileyim...![]()
Direk bastım.Anket şöleni soru 2 bay mevki sorusu yüklenelim
Sağ taraftan çizgiye inip rakip defans hattını bozmalı o çizgiye solda da iniyor ama sağda 1'e 1'de çok fazla inip rahat pozisyon buluyor.Solda iyi bence keremi sağa atalım olmaz mı
Eğer hile hurda dönüyorsa yarın şampiyon olmayalım diyeyim o halde![]()
Yattım, bakim dedim, yatıyorum yine@Alper Altun abi uyudun mu
Biseyler1000 sayfa yapacagiz konuyu herkes yazsin biseyler
Geçen sene Ankaragücü şampiyonluk maçı ilk golde benzer Rashica 0'a yakın yerden çevirdi Icardi kurtluğunu gösterip skor yaptı böyle çok golümüz var aynı şekilde sıfıra inip işi bitirmeliyiz.5'li defans hattıyla çıkacaklar bunu bozmanın en iyi yolu çizgiye inmektir çizgiye indiğin an korku yaratır karambol oluşturursun ama cephede paslaşırsan zaman kaybedersin.
Tıpkı Karagümrük maçında Barış'ın sağ çizgiden çevirdiği top gol oldu aynı şekilde 2'nci golde sol taraftan çevirdiği top gol oldu.
Sivasspor maçında 2 tane top getirdi 2'si gol oldu.
Oyun planımız belli in çizgiye ceza sahası dışına çıkarırsan Demirbay/Mertens kim oynarsa içerideyse Icardi skor yapsın.
net.Direk bastım.
![]()
Gsc kudurdu sampiyonluk istiyorGeçen yılki a.gücü maçını neredeyse geçti konu şimdiden