⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Anket şöleni soru 2 bay mevki sorusu yüklenelim
Direk bastım.
m1e9jao.jpg

Transfer nöbetine benzer bir şampiyonluk nöbetindeyiz, Ciddi manada 1 haftadır bu maçı düşündüm yani kafada hep bu maçı oynadım. Orta sahada pres yapan Torreira, kanattan fiziksel gücünü kullanıp çizgiye inen Barış Alper, ön tarafta Mertens'in ara pasıyla ceza sahası yayında topla buluşan Icardi ve kornerlerde kafayı vurup tehlikeyi önleyen Nelsson hepsini defalarca tekrarladım zihnimde. Bu maçı kazanıp şampiyon olursak büyük bir ferahlama gelecek umarım herşey istediğimiz gibi olur.

Konyaspor'un en skorer oyuncusu kim Guilherme

Savunması iyi mi o kadar değil

O zaman önce onun tarafından en önemli oyuncumuzu koyup hücuma çıkmasını engellememiz lazım ardından da 1'e 1'de fiziksel olarak Barış Alper'in net olarak ezmesi lazım ki her türlü ezer.

5'li defans hattıyla çıkacaklar bunu bozmanın en iyi yolu çizgiye inmektir çizgiye indiğin an korku yaratır karambol oluşturursun ama cephede paslaşırsan zaman kaybedersin.

Tıpkı Karagümrük maçında Barış'ın sağ çizgiden çevirdiği top gol oldu aynı şekilde 2'nci golde sol taraftan çevirdiği top gol oldu.

Sivasspor maçında 2 tane top getirdi 2'si gol oldu.

Oyun planımız belli in çizgiye ceza sahası dışına çıkarırsan Demirbay/Mertens kim oynarsa içerideyse Icardi skor yapsın.

5'li defans hattıyla çıkacaklar bunu bozmanın en iyi yolu çizgiye inmektir çizgiye indiğin an korku yaratır karambol oluşturursun ama cephede paslaşırsan zaman kaybedersin.

Tıpkı Karagümrük maçında Barış'ın sağ çizgiden çevirdiği top gol oldu aynı şekilde 2'nci golde sol taraftan çevirdiği top gol oldu.

Sivasspor maçında 2 tane top getirdi 2'si gol oldu.

Oyun planımız belli in çizgiye ceza sahası dışına çıkarırsan Demirbay/Mertens kim oynarsa içerideyse Icardi skor yapsın.
Geçen sene Ankaragücü şampiyonluk maçı ilk golde benzer Rashica 0'a yakın yerden çevirdi Icardi kurtluğunu gösterip skor yaptı böyle çok golümüz var aynı şekilde sıfıra inip işi bitirmeliyiz.

Geri
Üst Alt