⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

İbrahim Büyükak filan antrenmana almamışlar mı ilk 11'i sızdırsın. :asd:

Gecen haftaki o boktan halimden eser yok.Saniyorum hic kimsede yoktur analarini bellemek suretiyle sampiyon olacağımıza yürekten inaniyorum.
Oynayabileceğimiz en ideal takımla oynuyoruz çok daha sert ve zorlu deplasmanlar olabilirdi ama kadro kalitesine bakınca ciddi anlamda ağırlığımızı hissetireceğiz.

Oynayabileceğimiz en ideal takımla oynuyoruz çok daha sert ve zorlu deplasmanlar olabilirdi ama kadro kalitesine bakınca ciddi anlamda ağırlığımızı hissetireceğiz.
Keslinlikle katiliyorum konya bok gibi bir takim yenilmek icin gercekten mal olmak gerekir.Zaten konyaya yenilen takimda sampiyon olmasin deriz tas ustunde tas kalmaz ama hic sanmiyorum bunun olacagini.

Keslinlikle katiliyorum konya bok gibi bir takim yenilmek icin gercekten mal olmak gerekir.Zaten konyaya yenilen takimda sampiyon olmasin deriz tas ustunde tas kalmaz ama hic sanmiyorum bunun olacagini.
0-1 öne geçersek muhtemelen farkı açarak gideriz kırılmaya müsait bir takım gol yedikleri an akılları diğer maçların skorlarına gider.

Ne olacak göreceğiz ama Kerem-Barış kanatlarına güveniyorum umarım Icardi biraz varlık gösterirde şu maçı aldırır finallerin adamı diyoruz yarın değilse ne zaman...

0-1 öne geçersek muhtemelen farkı açarak gideriz kırılmaya müsait bir takım gol yedikleri an akılları diğer maçların skorlarına gider.

Ne olacak göreceğiz ama Kerem-Barış kanatlarına güveniyorum umarım Icardi biraz varlık gösterirde şu maçı aldırır finallerin adamı diyoruz yarın değilse ne zaman...
Ankaragucu gibi bir sampiyonluk oyunu ve skoru bekliyorum ben de takimdan.Keremin sorumluluk almasi takdire şayan fakat asiri motivasyondan sacmalama ihtimalinden endiseleniyorum biraz.icardinin fiziksel durumu gelecek adina malesef cok korkutucu sakat sakat oynuyo islerine acikcasi pek inanmiyorum nasi bir sakatlik bu aylardir oynuyor yazin dinlenip duzelcek mantikli gelmiyor.2 yil daha bizimle fizik duzelmezse bu hikaye iyi bitmez cok bariz.kalitesinden kuskum yok fiziksel durumdan kendisine pek yükselemiyorum umarim yarin gerekeni yapar.Sanli ferrarimizin polune bile sevinemedim bugun aklim hep macta hayata devam edemez olduk sampiyonlukla bitsin sonu insallah.

Psikoloji oyunlarını filan kenara bırakın fener son hafta şampiyonluğu kaybetti dedikleri tüm maçların sonuçları beraberlikti en kötü senaryoda beraberlik almışlar ki onlardan biri bizdik kadıköy'de senelerce çok rezil oynadığımız halde gidip orada şampiyonluğu kutladık.

O yüzden onların dediklerine ya da başkalarının söylediklerine kulak vermeyin beraberliğin cepte olduğu senaryoda bizim takım çıkar futbolunu oynar en kötü senaryoda beraberlik olur yine şampiyonluğu alır.

Aslan gibi savaş GALATASARAY !

Bugünlük benim nöbetim biter kalanlara iyi nöbetler ve iyi geceler diliyorum yarın şampiyonluk günü tüm sezon hak ettiğimizi alacağız... Şunu unutmayın iyiler her zaman kazanır.

giphy.gif

Geri
Üst Alt