Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.492
- 11.958
- 773
Sivri sinekler uyutulsa keşke yemedik kol bacak bırakmıyor şerefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pencere ve kapılara sineklik gayet güzel çözüm oluyor tavsiye ederim.Sivri sinekler uyutulsa keşke yemedik kol bacak bırakmıyor şerefsizler
Oynayabileceğimiz en ideal takımla oynuyoruz çok daha sert ve zorlu deplasmanlar olabilirdi ama kadro kalitesine bakınca ciddi anlamda ağırlığımızı hissetireceğiz.Gecen haftaki o boktan halimden eser yok.Saniyorum hic kimsede yoktur analarini bellemek suretiyle sampiyon olacağımıza yürekten inaniyorum.
rüyada devlet başkanı görmek hayırlı yorumlanır. gs nin şampiyonluğu hayırlı olsun diyebiliriz o zaman.Maçı kafada oyniyim rüyamda görürüm diye yatmıştım. Ula maçı göreceğime Burger Kingde Bigmac siparişini RTE getiriyordu uyandım. Böyle vaziyetin içine edeyim
Keslinlikle katiliyorum konya bok gibi bir takim yenilmek icin gercekten mal olmak gerekir.Zaten konyaya yenilen takimda sampiyon olmasin deriz tas ustunde tas kalmaz ama hic sanmiyorum bunun olacagini.Oynayabileceğimiz en ideal takımla oynuyoruz çok daha sert ve zorlu deplasmanlar olabilirdi ama kadro kalitesine bakınca ciddi anlamda ağırlığımızı hissetireceğiz.
0-1 öne geçersek muhtemelen farkı açarak gideriz kırılmaya müsait bir takım gol yedikleri an akılları diğer maçların skorlarına gider.Keslinlikle katiliyorum konya bok gibi bir takim yenilmek icin gercekten mal olmak gerekir.Zaten konyaya yenilen takimda sampiyon olmasin deriz tas ustunde tas kalmaz ama hic sanmiyorum bunun olacagini.
Ankaragucu gibi bir sampiyonluk oyunu ve skoru bekliyorum ben de takimdan.Keremin sorumluluk almasi takdire şayan fakat asiri motivasyondan sacmalama ihtimalinden endiseleniyorum biraz.icardinin fiziksel durumu gelecek adina malesef cok korkutucu sakat sakat oynuyo islerine acikcasi pek inanmiyorum nasi bir sakatlik bu aylardir oynuyor yazin dinlenip duzelcek mantikli gelmiyor.2 yil daha bizimle fizik duzelmezse bu hikaye iyi bitmez cok bariz.kalitesinden kuskum yok fiziksel durumdan kendisine pek yükselemiyorum umarim yarin gerekeni yapar.Sanli ferrarimizin polune bile sevinemedim bugun aklim hep macta hayata devam edemez olduk sampiyonlukla bitsin sonu insallah.0-1 öne geçersek muhtemelen farkı açarak gideriz kırılmaya müsait bir takım gol yedikleri an akılları diğer maçların skorlarına gider.
Ne olacak göreceğiz ama Kerem-Barış kanatlarına güveniyorum umarım Icardi biraz varlık gösterirde şu maçı aldırır finallerin adamı diyoruz yarın değilse ne zaman...