⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Tekrar yaziyorum, konyaya 1 puan dahi yetse üc puan icin oynarlar, cünkü ali kocun gözü okadar dönmüski konya oyuncularin her birine 1 milyon euro teklif etse o oyuncular bütün riski alir bir puan icin degil üc puan icin oynar.

o degilde fenerbahce nasil 7 senede 3 kere son haftada sampiyonlugu kaybetti bunlar nasil hayata küsmedi?

2005 denizli
2010 ts
2012 Gs

Şampiyon olsak bile bugün yaşananlar maalesef sevincimize gölge düşürecek.bugün güle oynaya eğleneceğimiz yerde adamlar geldi tahrik edip göbek attı.inanılmaz kanıma dokunuyor

Aktürkoğlu yabana atılacak adam değil bu 1 Berkan sol bek değil bu 2
Demirbay orta sahada pamuk şeker gibi bu 3
Kaan ayhan sağ bek değil bu 4
Ziyech 70 den sonra girer oyuna bu 5
İcardi aşırı formsuz anlamsız şekilde bu 6

Çözüm üretilmeli 1 hafta içinde Konya deplasmanlarinda kaç senedir cehennemi yaşıyoruz ayık olalım.

Kupa kupadir umurumda olmaz fb mağlubiyeti filan alırsak tabii sevinirim ama tura çıkmam büyük ihtimalle.Bugun baya hazırlandım çıkmaya falan herkesi de topladım ve kesin emindim kutlamaya çıkacağımdan ama hevesim gitti baya.Bugun karagumrukle oynayıp aynı sonuç olsa yine hislerim ayni olurdu fbyle alakası yok pek.Hevesim kırıldı baya sadece.Tabii yıllar sonra kimsenin umurunda olmaz her zaman şampiyon hatırlanır.Deli gibi şampiyon olmak istiyorum ama öyle turlama falan yada kutlamaya gitme hevesim yok oldu.

Simdide ilk 20 dakika 3 olmali diyenler turemis. Arkadaslar adamlarin dusme tehlikesi var. Mac zor. Deli gibi kapanacaklar,kapanan takimlara zorlaniyoruz. Ayrica bence takim fiziksel olarak fecaat durumda. Macin anahtari sakinlik. Ozellikle gol yememeliyiz olay bu.

Muslera
Sanchez Nelsson Apo Köhn
Torreira Berkan
Baris Mertens Kerem
Icardi

Kupa kupadir umurumda olmaz fb mağlubiyeti filan alırsak tabii sevinirim ama tura çıkmam büyük ihtimalle.Bugun baya hazırlandım çıkmaya falan herkesi de topladım ve kesin emindim kutlamaya çıkacağımdan ama hevesim gitti baya.Bugun karagumrukle oynayıp aynı sonuç olsa yine hislerim ayni olurdu fbyle alakası yok pek.Hevesim kırıldı baya sadece.Tabii yıllar sonra kimsenin umurunda olmaz her zaman şampiyon hatırlanır.Deli gibi şampiyon olmak istiyorum ama öyle turlama falan yada kutlamaya gitme hevesim yok oldu.
Rahat ol İskender cuma günü bayrağı ütülemeye başlarsın bile. 2-3 gün kafamiz dağılsın yine toplaniriz merak etme

Trabzon erken ankaragücüne basarsa belki Konya rahatlar. Konya’ya beraberlik yetiyor mu?

Hababam sınıfı koreografisini kim düşündüyse kafatasını silkeyim onun.Mal

Geri
Üst Alt