- 6 Eylül 2014
- 93.145
- 64.109
- 4.488
Şampiyon olalimda keyif almayalımŞampiyon olsak da fark etmez artık. Şu rezillikten sonra kimsenin keyif alacağını sanmıyorum.
Şu takimdan 1 puan almayı başarsinlar artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olalimda keyif almayalımŞampiyon olsak da fark etmez artık. Şu rezillikten sonra kimsenin keyif alacağını sanmıyorum.
YetiyorTrabzon erken ankaragücüne basarsa belki Konya rahatlar. Konya’ya beraberlik yetiyor mu?
Reyis forumda kura çeksek random 11 adam bile kafa kafaya oynar Konya ve istanbul en rezil iki takım kimse yok adamlarda yani bir zahmet de çıkıp kopyayı yensinler.Uefa kupasi aldıktan sonra bize gelip ligde top kapmada 54. Olan adam şuan en iyi oyuncuları ve 36 yasinda.Bastan aşağı rezil bir takım yani bir zahmet fark atsınlar.Hadi gümrükle filan oynasak olmayabilir derdim de konyaya 1 milyar euro bile teşvik versen adamların capi belli.Su takıma yenilen yönetim,futbolcu,td hepsi gitsin.Simdide ilk 20 dakika 3 olmali diyenler turemis. Arkadaslar adamlarin dusme tehlikesi var. Mac zor. Deli gibi kapanacaklar,kapanan takimlara zorlaniyoruz. Ayrica bence takim fiziksel olarak fecaat durumda. Macin anahtari sakinlik. Ozellikle gol yememeliyiz olay bu.
Önce iki gün izin olmazsa olmaz!Fener maçı geçti gitti yarından itibaren rakip analiz ve antremanlar başlasın. Takıma izin falan verene küfür ederim
Yok valla daha sanmam hiç plan program yapacagimi çok saldım.Cok umutlandıgim zamanlar hep güzel biterdi genelde , ilk defa olmayınca sarstı bayaRahat ol İskender cuma günü bayrağı ütülemeye başlarsın bile. 2-3 gün kafamiz dağılsın yine toplaniriz merak etme
Hatay ve Ankara kazanırsaKonya yenilirse hangi şartlarda düşüyor.
Konya yenilirse kesin düşüyor şartlarına bakmaya gerek yok çünkü biri İlhan Palut diğeride Ankaragücü-Trabzon camiasının ilişkileri Konya'nın en az 1 puana ihtiyacı var.Konya yenilirse hangi şartlarda düşüyor.
Hatay ve Ankara kazanırsa
Hangisi yavKonya yenilirse kesin düşüyor şartlarına bakmaya gerek yok en az 1 puana ihtiyacı var.
Hatay ve Ankaragücü yenerseKonya yenilirse hangi şartlarda düşüyor.
BenimkiHangisi yav
Fb pazartesi idamana başlarken biz tatil yapinca orada verdik maçı zaten biz. Rehavet çok kötü bir olayÖnce iki gün izin olmazsa olmaz!
Hatayspor'un son maçı İlhan Palut'lu Rizespor hiçbir hedefi yok Hatayspor'un içinden gelmiş bir teknk adam.Hangisi yav
Hatay ve Ankara kazanip Antep de yenilmezse düsüyorlar bize yenildikleri takdirde. Kesin bilgi.Konya yenilirse hangi şartlarda düşüyor.