⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Forumda yazılanları dehşetle okuyorum.

Lucescu'yu da bu şekilde harcamışlardı zamanında. Sonra yıllarca da ağladılar arkasından.

Şu an sahada Mert Hakan'a su şişesi atanlar gibisiniz. Hiçbir farkınız yok. Sakinliğinizi koruyun, takıma güvenin, sadece gülüp geçin ve haftaya şampiyonluğu kutlayacağınız anı düşünün. Zaten Fenerlilerin en çok olmasını istediğiniz haldesiniz şu an.

Simdide ilk 20 dakika 3 olmali diyenler turemis. Arkadaslar adamlarin dusme tehlikesi var. Mac zor. Deli gibi kapanacaklar,kapanan takimlara zorlaniyoruz. Ayrica bence takim fiziksel olarak fecaat durumda. Macin anahtari sakinlik. Ozellikle gol yememeliyiz olay bu.
Reyis forumda kura çeksek random 11 adam bile kafa kafaya oynar Konya ve istanbul en rezil iki takım kimse yok adamlarda yani bir zahmet de çıkıp kopyayı yensinler.Uefa kupasi aldıktan sonra bize gelip ligde top kapmada 54. Olan adam şuan en iyi oyuncuları ve 36 yasinda.Bastan aşağı rezil bir takım yani bir zahmet fark atsınlar.Hadi gümrükle filan oynasak olmayabilir derdim de konyaya 1 milyar euro bile teşvik versen adamların capi belli.Su takıma yenilen yönetim,futbolcu,td hepsi gitsin.

Moral bozmayın ne ilk ne son maçımız fb ile. Ne ilk yenilgimiz ne son yenilgimiz. Kazansaydık da öyle ilk veya son değildi. Sakin olun alacağız şampiyonluğu ve önemli olan da bu zaten. Bizi biz yapan da budur. Kırılmayacağız altı üstü bir maç kaybettik şampiyonluk gitmedi. Ne olacak 1 ay sonra herkes transfer konuşacak 3 ay sonra fikstürde ilk haftalara denk gelirse tekrar oynayıp yeneceğiz belki fb yi kafaya takmayın bu kadar. Ha bizim için ders çıkarılması gereken bir transfer sezonu oldu bu sene. Çok karavanaydı transferler. Ona rağmen Okan hocanın ve barış Alper ile mertensin üst düzey performansları bizi buraya getirdi.

Rahat ol İskender cuma günü bayrağı ütülemeye başlarsın bile. 2-3 gün kafamiz dağılsın yine toplaniriz merak etme
Yok valla daha sanmam hiç plan program yapacagimi çok saldım.Cok umutlandıgim zamanlar hep güzel biterdi genelde , ilk defa olmayınca sarstı baya

Ankaragücü’nün Trabzon’u, Trabzon’da yenmesi gerekiyor sanırım.

Hatayspor'un son maçı İlhan Palut'lu Rizespor hiçbir hedefi yok Hatayspor'un içinden gelmiş bir teknk adam.
Ankaragücü'nün son maçı kupa finali oynayıp ligde 3'ncü sırayı ne olursa olsun garantilemiş bir takım.

Buradan bu maçların sonuçlarını az çok anlayabilirsin o yüzden 1 puana ihtiyaçları var dedim.

İş bu maça kaldı vallahi Çıldıracam teteyle viniciusun veda sambası yapacaklari maç ne hale geldi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt