Orhan Tok
Tecrübeli Üye
- 18 Ocak 2011
- 6.317
- 3.688
- 1.588
Yanlış anlama hocam ama şu kafa işte fener maçından da 7 /8 bekliyordu. Konya son 3 deplasman maçımız da mağlubiyet. Ayrıca adamlar kendi evlerinde yenilmiyor td değişeliden beri. Bize karşı kapanacaklar, kapanan takımları açmakta zorlanıyoruz iyi defans yapmalarına bağımsız olarak. Ve maalesef son olarak solbekleri Guilherme acayip orta açıyor, son maçlarda bizim duran toplarda savunmada fecaat. Bak bir çırpıda 4 madde saydım. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Umarım yönetim, Okan hoca, takım gerekli dersi almıştır.Reyis forumda kura çeksek random 11 adam bile kafa kafaya oynar Konya ve istanbul en rezil iki takım kimse yok adamlarda yani bir zahmet de çıkıp kopyayı yensinler.Uefa kupasi aldıktan sonra bize gelip ligde top kapmada 54. Olan adam şuan en iyi oyuncuları ve 36 yasinda.Bastan aşağı rezil bir takım yani bir zahmet fark atsınlar.Hadi gümrükle filan oynasak olmayabilir derdim de konyaya 1 milyar euro bile teşvik versen adamların capi belli.Su takıma yenilen yönetim,futbolcu,
Ayrıca bu maça yönetim mutlak ama mutlaka çok yüksek prim koymalı. Günahlarını almayayım ama bu son fener maçında zannımca prim yoktu.