⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Reyis forumda kura çeksek random 11 adam bile kafa kafaya oynar Konya ve istanbul en rezil iki takım kimse yok adamlarda yani bir zahmet de çıkıp kopyayı yensinler.Uefa kupasi aldıktan sonra bize gelip ligde top kapmada 54. Olan adam şuan en iyi oyuncuları ve 36 yasinda.Bastan aşağı rezil bir takım yani bir zahmet fark atsınlar.Hadi gümrükle filan oynasak olmayabilir derdim de konyaya 1 milyar euro bile teşvik versen adamların capi belli.Su takıma yenilen yönetim,futbolcu,
Yanlış anlama hocam ama şu kafa işte fener maçından da 7 /8 bekliyordu. Konya son 3 deplasman maçımız da mağlubiyet. Ayrıca adamlar kendi evlerinde yenilmiyor td değişeliden beri. Bize karşı kapanacaklar, kapanan takımları açmakta zorlanıyoruz iyi defans yapmalarına bağımsız olarak. Ve maalesef son olarak solbekleri Guilherme acayip orta açıyor, son maçlarda bizim duran toplarda savunmada fecaat. Bak bir çırpıda 4 madde saydım. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Umarım yönetim, Okan hoca, takım gerekli dersi almıştır.

Ayrıca bu maça yönetim mutlak ama mutlaka çok yüksek prim koymalı. Günahlarını almayayım ama bu son fener maçında zannımca prim yoktu.

Belli olmaz Umut. Hatay istanbula yenildi herkes +3 veriyordu o hafta. Mac oynanmadan kazanılmaz. En büyük örneğini saatler önce yaşadık. Bence Ankaragücü düşecek. Ts 1-1 berabere kalacak hissiyatım.
İnşallah öyle olur ama bugünkü sonuç ister istemez 1 haftalık süreci çok fazla etkileyecek.

Bugün tüm arkadaşlarım fark bekledi. Ne zaman bu olsa fener maçlarının altında kalıyoruz. İstisnasiz.
Abi fark beklenen maçta fark olmaz. Fb bize 6 atacağını biliyor muydu? Biz tr kupasinda 5 atmadan önce 5 atar mi diyorduk. Bu tarz olaylar maç psikolojisinde belli olur. Ben maçtan önce fark atariz diyip fark atan bir takim hatırlamıyorum. Bunlara fb de dahil.

Ne güzel şu saatte atasehir göbekte şampiyonluk kutlamasından dönüp transfer dusunecekken şuan korlere topallara haftaya kaybeder miyiz diye dusunuyorum.Nasil yatacaz acaba bugün

Lütfen son dakika golüyle maçı berabere bitirip şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz bir maç olsun.

Süper Lig gurmeleri bilir. GS heyecana sokmadan germeden şampiyon olmaz. Fb de son hafta İstanbul'la berabere kalır😃

Bu arada son dakika şöyle böyle hayal kurmaya devam edebilen varsa güzeldir ama gerçekler öper bugünkü maçtada hayaller kuruluyordu keşke şöyle yensek 90+ gol atsak kudursalar filan ama gerçek öyle olmuyor pozisyona bile giremiyorsun.

Konyaspor'a karşı son dakika gol muhtaç olursan sabaha kadar ortala o topu savunurlar dakikalar geçtikçe direnç artar her ortamda böyledir.

Geri
Üst Alt