⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

sayın okan buruk allah aşkına doğru ve mücadeleci bir takım çıkar. çıkardığın takım baktın yapamıyor değişiklikleri erken yap ve SAKIN SAKIN ORTA SAHAYI RAKİBE KAPTIRIP HIZLI KONTRA YİYEYİM DEME.

BAK TEKRAR SÖYLÜYORUM ORTA SAHAYI RAKİBE VERME HUYUNDAN VAZGEÇ!

----------------Muslera-------------
Kaan-----Nelson---Apo-----Barış
--------------Sanchez--------------
-------Toreria---------Berkan------
Kerem A.--------------------Zaha
---------------İcardi---------------

Sanchez'in yerine itiraz edilebilir ancak duran toplarda sürekli gol yiyoruz Nelson Apo Sanchez ve Kaan iyi savunma yapar diye düşünüyorum.

Toreria ve Berkan serbest 8 oynasınlar ileri geri rahat oynarlar.

Zaha veya Kerem tutuk oynarsa yerine Tete düşünülebilir oyunun gidişatına göre Köhn sol beke alınıp Barış ileri geçebilir.

Rıdvan şeytanı berabere biterse şikedir algısı yapmaya başlamış şimdiden. Tam bir şerefsiz.
Geberemedi gitti şu tipini sevdiğimin şerefsizi de.

Bunun gibiler işte o malum evlerden ırak hastalığa yakalanıp kurtuluyor adaletini sevdiğimin dünyasında!

Muslera

Kaan - Nelsson - Bardakci - Kohn

Torreira - Demirbay

Baris - Mertens - Kerem

Icardi​

abi fb maçında rehavet var bu beni endişelendiriyor dedim koca hafta.

bu maç içinde olumlu şeyler söyleyemiyorum. okan buruk tutuk takım bitik bu konya deplasmanından nasıl çıkar bu takım bilmiyorum? hocaya hiç güvenemiyorum.

o degilde gurtbetciler 1000 euro bilet aldilar orda sampiyonluk kutlamisini bekliyorlardi simdi hayal kirikligla ülkelerine geri döndüler.

Toreira Sanchez Mertens orta sahası şart demirbay çok yumuşak kalıyor

beraberlik olsun gibi saçma sapan isteklerde bulunmayın abi

ne anlatıyorsunuz ya. ilk yarı 2-0 3-0 bitmeli şu maç. maç berabere iken yine saçma sapan gol mü yiyelim?

bu yıl zaten saçma sapan bir sürü gol yedik icardi falan kk attı torreiranın pas hatası vs.

Bu kadar haksızlığın döndüğü ve rakibin kollandığı bir sezonda son maçı haksız bir şekilde kazanıp inşallah şampiyon oluruz.

6 Gün kaldi… iple cekiyoruz

Geri
Üst Alt