Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya’nın en iyi adamı kim
full konsantre cikarsak 1-3 kayariz@Mehmet Mehmetoglu diye biliyorum
1-1 e bağlayalım işi. hem sizin işiniz görülsün hem bizimfull konsantre cikarsak 1-3 kayariz
1-1 e bağlayalım işi. hem sizin işiniz görülsün hem bizim
Olmaaaaz. Sadece şöyle olur. Dk 3 golü attık biz 90+5 te Konya gol attı anca öyle olur. Yoksa nasıl dayancaz abi. Düşünsene dakika 75 maç 1 1. 1 gole şampiyonluk gidiyor. Olmaz yani. Net galibiyet parolası ile çıkılmalıdır.1-1 e bağlayalım işi. hem sizin işiniz görülsün hem bizim
1-1 den sonra yakan top oynayacağızOlmaaaaz. Sadece şöyle olur. Dk 3 golü attık biz 90+5 te Konya gol attı anca öyle olur. Yoksa nasıl dayancaz abi. Düşünsene dakika 75 maç 1 1. 1 gole şampiyonluk gidiyor. Olmaz yani. Net galibiyet parolası ile çıkılmalıdır.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi berabere iken bu maçta her top yakan top zaten. Allah korusun geriye düştüğümüzü falan düşünmek bile istemiyorum. Gol atalım derken 2 olur her şey olur abi. Nolur bak şu maça adam gibi hazırlanın Ankaragücü maçı gibi easy 3 0 bitsin gitsin. Son yıllarda Konya deplasmanları her zaman sıkıntılı olmuştur. Dikkat etmek lazım rakibi küçümseyince sonuçları gördük.1-1 den sonra yakan top oynayacağız
Hayal kırıklığı yaşamaz ya gelirse piyango gözüyle bakarlar.evet dünden fenerliler cok mutlu ama onlar suanda Sampiyon olmak icin herseylerini verirler… ama pazar sampiyon olursak fb büyük hayal kirikligi yasar… biz ize sabaha kadar parti yapar.. antudan enstantaleler paylasiriz… birakin 6 gün hayal etsinler
@Mehmet Mehmetoglu ile ayarladık biz o işi. Kendisi konyanın ünlü simalarından.Abi berabere iken bu maçta her top yakan top zaten. Allah korusun geriye düştüğümüzü falan düşünmek bile istemiyorum. Gol atalım derken 2 olur her şey olur abi. Nolur bak şu maça adam gibi hazırlanın Ankaragücü maçı gibi easy 3 0 bitsin gitsin. Son yıllarda Konya deplasmanları her zaman sıkıntılı olmuştur. Dikkat etmek lazım rakibi küçümseyince sonuçları gördük.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi