⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Maçın hakemi yine Arda Kalleşler olur. Ya da Emre Malak.

Beraberliğe yatıp bir kaza golü yememek için dua edelim.

1-1 e bağlayalım işi. hem sizin işiniz görülsün hem bizim
D.E.A.L 🤝 by Leonardo F. Dias on Dribbble

Yani Konyayı real madrid yapmaya gerek yok Konya işte 10 kişi kalan kayseriyi yenemeyen 37 maçta 9 galibiyeti olan zayıf bi takım istedikleri kadar motive olsunlar teşvik alsınlar gücü bi yere kadar yeter üstelik beraberlik onlara da yarıyorken galibiyet dusuneceklerini hiç sanmıyorum bize düşen sakin kalıp kendi oyunumuzu oynamak tabi bunun için de oyuncuların ve taraftarın dünün etkisinden bir an önce çıkması gerekiyor

1-1 e bağlayalım işi. hem sizin işiniz görülsün hem bizim
Olmaaaaz. Sadece şöyle olur. Dk 3 golü attık biz 90+5 te Konya gol attı anca öyle olur. Yoksa nasıl dayancaz abi. Düşünsene dakika 75 maç 1 1. 1 gole şampiyonluk gidiyor. Olmaz yani. Net galibiyet parolası ile çıkılmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmaaaaz. Sadece şöyle olur. Dk 3 golü attık biz 90+5 te Konya gol attı anca öyle olur. Yoksa nasıl dayancaz abi. Düşünsene dakika 75 maç 1 1. 1 gole şampiyonluk gidiyor. Olmaz yani. Net galibiyet parolası ile çıkılmalıdır.

1-1 den sonra yakan top oynayacağız

Konya maçına fırtına gibi başlayıp ilk yarıdan işi bitirmeye çalışacağız,

Konya maçına çıkacak takım aşağı yukarı şöyle olmalı diye düşünüyorum;

Muslera
Barış (Kaan Ayhan bitik artık)
Sanchez
Abdülkerim
Köhn
Torreira
Berkan
Zaha
Mertens
Kerem
İcardi

Çok kalitesiz takım Konyaspor tabi ki bu kalitesizlik nasıl hissedilir? Sen kaliteni ve hırsını sahaya yansıtırsan bakalım Pazar gününe kadar takım moral ve motivasyon anlamında kendine gelebilecek mi ?

1-1 den sonra yakan top oynayacağız
Abi berabere iken bu maçta her top yakan top zaten. Allah korusun geriye düştüğümüzü falan düşünmek bile istemiyorum. Gol atalım derken 2 olur her şey olur abi. Nolur bak şu maça adam gibi hazırlanın Ankaragücü maçı gibi easy 3 0 bitsin gitsin. Son yıllarda Konya deplasmanları her zaman sıkıntılı olmuştur. Dikkat etmek lazım rakibi küçümseyince sonuçları gördük.

evet dünden fenerliler cok mutlu ama onlar suanda Sampiyon olmak icin herseylerini verirler… ama pazar sampiyon olursak fb büyük hayal kirikligi yasar… biz ize sabaha kadar parti yapar.. antudan enstantaleler paylasiriz… birakin 6 gün hayal etsinler

evet dünden fenerliler cok mutlu ama onlar suanda Sampiyon olmak icin herseylerini verirler… ama pazar sampiyon olursak fb büyük hayal kirikligi yasar… biz ize sabaha kadar parti yapar.. antudan enstantaleler paylasiriz… birakin 6 gün hayal etsinler
Hayal kırıklığı yaşamaz ya gelirse piyango gözüyle bakarlar.

Abi berabere iken bu maçta her top yakan top zaten. Allah korusun geriye düştüğümüzü falan düşünmek bile istemiyorum. Gol atalım derken 2 olur her şey olur abi. Nolur bak şu maça adam gibi hazırlanın Ankaragücü maçı gibi easy 3 0 bitsin gitsin. Son yıllarda Konya deplasmanları her zaman sıkıntılı olmuştur. Dikkat etmek lazım rakibi küçümseyince sonuçları gördük.

@Mehmet Mehmetoglu ile ayarladık biz o işi. Kendisi konyanın ünlü simalarından.

Sampiyon oldugumuzda dünkü mac unutulur cünkü tarih sampiyonlari yazar

2006 da fener bize 4 atti ama biz sampiyon olduk,hala o sampiyonlugu konusuyoruz

Dünkü mac sadece bizim adimiza heves kiran bir mac oldu

Umarim sampiyon oluruz ve hayal kirikligi telafi edilir

Merak ediyorum deplasman tribün biletleri passodan satışa çıkacak mı?
Yoksa yine birilerine peşkeş mi çekilecek?

Geri
Üst Alt